Darky na valentina ❤️ 2023: TOP # 20 tipů valentýn dárek pro partnera

Darky na valentina❤️ 2023: TOP # 20 tipů valentýn dárek pro partnera. Nemáte nápady ?? My Vám poradíme valentýnské dárky pro přítelkyni či frajera. Únor ... Většinou je právě únor nejchladnější měsíc v roce - i když někdy nás překvapí i mírnější počasí. Ale momentálně je venku věru zima a mnoho lidí si jistě přeje, aby se únor už skončil. Ale přece má tento měsíc i kladnou stránku, něco nás v tento měsíc zahřeje a víte co to je? No přece Valentýn - svátek všech zamilovaných :)

Každý rok je to stejné ... přichází 14.února a zamilovaní hledají dárek na Valentýna pro svou drahou polovičku. Chlapi se trápí s výběrem jaký dárek na valentýna pro přítelkyni koupit. Manželé také přemýšlejí jaký valentýnský dárek pro ženu, ženy se zas trápí jaký dárek na valentýna pro partnera, manželky si lámou hlavu nad tím jaký dárek pro muže na Valentýna? Prostě tento svátek zamotá hlavu nejen záliby, nebo novomanželům. Dárky na Valentýna je věru těžko vybrat, protože zde jde o vyjádření lásky prostřednictvím dárku nebo věnovat dárek pro radost našich milovaných a to je opravdu dost náročné, abychom zvolili dobře a vybrali ty nejvhodnější valentýnské dárky..

VALENTINSKÉ DÁRKY - kompletní nabídku naleznete přímo: ZDE

dárky na valentýna

Když se podíváme do historie, tak podle křesťanské legendy tento svátek vznikl ve 3. století našeho letopočtu, kdy žil svatý Valentýn, který byl mučedníkem žijícím za vlády císaře Claudia II. Panovník často a rád vedl války, ale římští muži jeho nadšení nesdíleli a neradi vstupovali do armády. Podle Claudia byl jejich důvod jednoduchý, pravděpodobně nechtěli opouštět své ženy a rodinu, tedy ženatých mužů nepovažoval za dobrých válečníků. Proto zakázal v celém Římě všechny zásnuby a sňatky.

Valentýn byl římský kněz, který tajně oddával zamilované páry, a to i přes císařovu zákazu. Když to císař Claudius zjistil, uvěznil Valentýna a odsoudil ho k trestu smrti. A poprava se konala 14. února roku 296. Valentýn před svou smrtí napsal zamilovaný dopis dceři vězeňského dozorce, do které se mezitím zamiloval. A tak vzniklo první valentýnské přání. A až po více než 100 letech v roce 469, papež Gelasius ustanovil den smrti svatého Valentýna za památný den na jeho počest. A tak se stal Sv. Valentýn patronem zamilovaných.

A podle tohoto svátku se tedy stalo zvykem a tradicí, že každoročně na Valentýna 14. února se věru nejeden mládenec, zralý muž a také starší muži zapotí při výběru toho správného valentýnského dárku pro svou milovanou. A nemusíme snad ani připomínat, že na sehnání takového správného dárku pro ženu na Valentýna je pořádně obtížné, protože ani jedna žena není stejná a ke každé třeba přistupovat jednotlivě a třeba si dát záležet při výběru valentýnských dárků. Že se nám to snadno říká? Vždyť Valentýn je již za dveřmi, vlastně dokonce před dveřmi, a když jste takoví moudří tak poraďte, co na Valentýna? Ale samozřejmě, ať se líbí, máme tu pro vás několik tipů dárku na Valentýna. A pokud jste fanoušky internetového nakupování namísto úporného shánění a běhání po obchodech, tak vzhůru do toho zde jsou naše tipy valentýnských dárků.

Tipy na Valentýnský dárek pro ženu

 

#1 dárek 24K zlatá růže - dokonalý Valentýnský dárek pro ženy

dárek na valentýna růže pro ženu
 
Zlatá růže jedinečná a věčná, jako láska! Ať už na narozeniny, nebo jako dárek na Valentýna či výročí svatby, nebo jen tak z lásky pro vaši milovanou polovičku, proč nedopřát své milované dokonalý romantický dárek? Tato jediná živá zlatá růže je ponořena do 24 karátového zlata, zvýrazní vaši lásku a potěší milovanou polovičku nebo ženu vašeho života. Elegantně zpracovaná zlatá růže tak, aby vypadala nádherně i realisticky. I když živé růže zvadnou a seschnou, tato skutečná růže máčená ve 24k zlatě vydrží navždy a je vhodnou poctou vaší vzájemné lásky. Věčná růže – nikdy nezvadne a nepotřebuje vodu, skutečně romantický dárek, který ohromí každého, perfektní na výročí, svatby, narozeniny či jako dárek z lásky na valentýnský svátek.

# 2 dárek USB klíče - šperky - dárek na Valentýna pro ženu

dárek na valentýna pro ženu

 

Tak tento exluzivní šperkový USB klíč je nepochybně nejlepší tip na na Valentýnský dárek. Překrásné a precizně vypracovaný šperk s bohatě ozdobeným kamínky drahokamů, který v sobě ukrývá 16 GB úložný prostor pro filmy, fotky a dokumenty. Tímto dárkem jistě nic nezkazíte, když ho věnujete kterékoliv ženě, protože tento šperk je nejen krásný jako vaše polovička, ale uvnitř je ukrytý USB klíč. Tento dárek je vhodný úplně pro všechny ženy, vždyť je to překrásný šperk a ten potěší každou ženu. Luxusní USB klíč jako šperk doporučujeme jako dárek TOP 1, neboť je vhodný i jako dárek na Valentýna, valentýnský dárek pro ženu, dárek na valentýna pro přítelkyni, nebo jako dárek z lásky či jako dárek jen tak pro radost pro každou ženu :)

#3 dárek Vyhřívací polštář SRDCE - plyšový a voňavý dárek pro ženu na Valentýna

dárek na valentýna pro ženy - polštář srdce
 
A tohle je milý a něžný dárek na Valentýna 4v1 - plyšový, ve tvaru srdce, hřejivý a voňavý :) Výborný tip na valentýnský dárek, který milovanou polovičku nejen potěší ale i zahřeje a uvolní, zmírní napětí a ztuhlé svaly krční páteře nebo zmírní nepříjemnost během ženských každéměsíčních dnů, stačí polštářek nahřát v mikrovlnce a přiložit na šíji, záda, bříško či kříže. Ohřívací polštář je skvělý dárek, nejen během chladných dnů. Polštář nejen zahřívá, ale také příjemně voní, protože je plněn lněnými semínky a levandulí. Vyhřívací polštář ve tvaru srdce – termoterapie, která působí relaxačně a uvolňující. Vyhřívaný polštář je vhodný i pro zahřátí studených rukou nebo pomůže poskytnout příjemné teplo a pohodlí doma i během cestování.

# 4 dárek Hippsy - věc beder -  dárky na Valentýna pro ženy

dárek pro ženudárek na valentýna pro přítelkynidárek na valentýna pro manželku

A jsme opět při chladném počasí a při únoru. Jelikož Valentýnský dárek se věnuje v měsíci kdy je zima a mráz, tento dárek pro ženu je akorát vhodný na Valentýna. Tento módní doplněk a zároveň užitečný dárek pro ženy - vyhřívací pás Hippsy, uvítá jistě každá žena. Neustále slyšíte jak si vaše partnerka stěžuje, že její je chladno na bedra? A přitom i tak neposlouchá vaše domlouvání, že si má dát alespoň mikinu kolem pasu, že? Takže tímto dárkem na valentýna nic nezkazíte, právě naopak, vaše milovaná polovička se potěší jako dbáte o její zdraví a ocení i to, že tento dárek je dokonce ve stylové barvě. Jelikož v našem e-shopu nabízíme Hippsy od velikosti XS až po XXL av různých barevných provedeních, je tedy tento stylový doplněk k outfitu výborným dárkem pro ženy na Valentýna. Hippsy - Věc beder je nový ohřívač beder, který během chladnějších dní ochrání pás a bedra.

# 5 dárek Multifunkční čistič pleti 7 v 1 -   dárek pro krásnou a zdravou pleť

valentýnské dárky pro zenu

Multifunkční čistič pleti 7 v 1 patří nepochybně mezi tipy na Valentýnský dárek. Je to vynikající kosmetický přístroj pro dokonalou pleť. Přístroj čistí póry do hloubky, stimuluje kožní svaly pro zpevnění pokožky, masíruje kožní buňky, odstraňuje tmavé skvrny, podporuje tvorbu kolagenu, ničí bakterie a akné a pozor dámy, vyhlazuje vrásky! Multifunkční čistič je nezbytný doplněk pro zdravou pleť, protože vysoce efektivní ošetřuje pleť a zlepšuje kvalitu pleti a pomáhá udržovat ji zdravou a krásnou. Vskutku multi beauty zařízení, které je jako stvořené pro hýčkání ženy, čili pokud vyberete tento valentýnský dárek pro ženu, Vaše něžná polovička bude nadšená :)

# 6 dárek LED ultrazvukový masážní přístroj - dárek, který zeštíhluje

tip na dárky na valentina

A je tu další šikovná věcička. LED ultrazvukový masážní přístroj jako dárek k Valentýnu pro ženy. Tento jedinečný a úžasný přístroj je přenosný a tedy plně použitelný pro domácí použití, a každá žena ho může používat kdekoliv a kdykoliv. Úžasný. malý a snadno spratný i do kabelky, potěší všechny ženy a je tedy vhodný jako tip na valentýnský dárek pro ženu. Pravidelným používáním přístroje se může dosáhnout skutečná a trvalá ztráta hmotnosti, která přetrvává nadále během stálého používání, stejně jako zeštíhlující efekt pro vytvarování perfektních křivek těla. Vaše partnerka či manželka si ho může vzít na dovolenou či na výlet, a tak nevymešká ani jeden den, aby si s ním mohla udržovat svou postavu a být fit. Nebo může poprosit manžela či partnera, nebo se on sám nabídne, že udělá masáž :)

# 7 dárek Svalový stimulátor EMS - dárek, který pomůže vytvarovat postavu

valentýn dárek pro ženu

Svalový stimulátor jako dárek na valentýna pro přítelkyni nebo manželku potěší nejen aktivní fitness milovnice, ale i všechny ženy, které v této uspěchané době nic nestíhají. A právě proto je toto zařízení vhodné jako tip na valentýnský dárek. Tento svalový formovač přináší velkou výhodu, že je to zcela bez námahy, prostě stačí zapnout svalový formovač a relaxovat. Postačí používat svalový formovač jen 30 minut denně po dobu 3 po sobě jdoucích měsíců vedle zdravé životosprávě a výsledky se dostaví, krásné bříško už za pár měsíců.   A formovač svalů jako valentýnský dárek pro ženu dokonale poslouží na trénink a zlepšování postavy právě během virálních sezón, když není ani možné zacvičit si do posilovny, takže je to úžasně pohodlné nechat pracovat přístroj za nás a zcela bez námahy v pohodlí domova.

# 8 dárek EMS stimulátor - dárek pro pevné ženské tvary

dárek pro přítelkyni

EMS Stimulátor na vytvarování boků a pevného zadečku, které pomůže zpevnit kritické ženské partie. Tento skvělý dárek na valentýna pro přítelkyni či dárek na Valentýna pro manželku je cvičební pomůcka, kterou můžete využít kdekoliv chcete. V kanceláři, doma, při práci v zahradě. Stimulátor EMS skryjete pod šaty a nikdo nebude mít ani ponětí, že pracujte na krásných ženských křivkách. Dárek k Valentýnu, který pomůže zpevnit kritické ženské partie. Milé dámy! Zpevněte zadeček, zužte si boky zcela bez námahy, jen nošením stimulátoru a dopřejte si konečně menší konfekční velikost, po které už tak dlouho toužíte. Potěšíte tak nejen sebe ale i mužské oko;)

# 9 dárek Omlazující LED fotonová maska - dárek na regeneraci a vitalitu pleti

tip na dárek pro ženu
 
Hledáte elixír mládí? Chcete být jako se říká věčně krásná a mladá? Máte unavenou bledou pleť jako bez života a potřebujete ji rozzářit a oživit? Vážení pánové, neváhejte a věnujte tento valentýnský dárek pro ženu   - omlazující LED fotonovou masku na obličej. Maska na obličej - LED technologie Fotorejuvenace na regeneraci pleti a omlazení je novým a převratným řešením v péči o pleť, krk a dekolt. Pleťová maska ​​s LED na obličej je revolučním řešením při problémech s akné. Vhodný dárek na Valentýna pro ženy, které jistě uvítají takovou pohodlnou péči o pleť, zvlášť když nemusí chodit ke kosmetičce, ale zkrášlí se jednoduše v pohodlí domova.

# 10 dárek Vyhřívací pás na bedra - pro uvolnění ztuhlých svalů a bolesti

dárek pro ženu na valentina

Tento vyhřívací pás je lehký a přenosný a tím pádem je super vhodný na turistiku, sport nebo jen tak na všední den. Výborný nápad na tip na valentýnský dárek. Vyhřívaný pás je přímo nepostradatelný společník na chladné zimní dny, kdy se pohodlně usadíme do křesla před telku popíjející teplý čaj, a zároveň cítíme příjemné teplo z topného infračerveného pasu. Pás vyrábí infračervené vlnové délky při vytváření tepla, snadno se absorbuje lidským tělem, podporuje krevní oběh, posiluje imunitní systém. Horká terapie na úlevu od bolesti, vestavěná tepelná podložka poskytuje ultrakompaktní teplo pro bolesti zad, bolesti svalů, úlevu kloubů a při poraněních. Tento ohřívač beder bude jistě skvělý dárek k Valentýnu pro ženy.

# 11 dárek Masážní LED kartáč na vlasy - pro krásné a zdravé vlasy

 
darek pro manželku k Valentinu
 
Masážní LED kartáč na vlasy je výborný tip na valentýnský dárek pro ženu. Tento dárek udrží vlasy zdravé a krásné, protože léčí vlasy i pokožku hlavy. Přenosná laserová LED infračervená elektrická masážní kartáč na vlasy proti vypadávání vlasů a pro zdravý lesk. Nový laserový masážní přístroj na obnovu růstu vlasů používá nejnovější laserovou jemnou technologii (650 nm) s micro-proudem a vysokým výkonem LED světelné terapie. Vlasy budou zdravější, a tím se zabrání dalšímu vypadávání vlasů a zároveň se stimuluje růst vlasů. Užitečný dárek pro každou ženu, tedy pánové, když už nevíte jaký dárek na valentýna vybrat, vsaďte na klasiku, vlasy jsou okrasou každé ženy, a určitě bude vaše manželka či partnerka nadmíru spokojená s výběrem dárku, který se dokonce dá používat přímo v pohodlí domova .

# 12 dárek 7 v 1 ultrazvukový masážní přístroj - dárek pro ženy na vytvarování postavy

tipy na dárky pro ženy
 
Zdraví, krása, pevné štíhlé tělo ... že to je sen? A nedá se chodit do fitka či na koupaliště nebo ke kosmetičce? Nevadí ... tento ultrazvukový galvanický foton EMS zeštíhlující masážní přístroj je multifunkční zařízení 7 v 1!   Tento přístroj je dobrý nápad na dárek na Valentýna pro ženy. Má 7 funkcí - masírování těla, infračervená terapie teplem, galvanické zkrášlování, anticelulitidní efekt, fotonovou REJUVENACE, zeštíhlení těla a napínání pokožky. Je to účinný ultrazvukový masážní přístroj na zkrášlení obličeje a těla, omlazení pleti a má mini a stylový vzhled, je pohodlný pro přenášení a má jednoduché použití. Multifunkční masážní přístroj jako dárek k 50 narozeninám pro ženu, nebo jako dárek pro mámu, pro sestru či přítelkyni. Tento massager určitě patří mezi valentýnské dárky pro ženy.
 

Tipy na Valentýnský dárek pro muže

 

#TOP 1 Dárek 3D dřevěné mapy na stěnu - originální dárek pro muže

originální dárek pro muže  dárek na valentýna pro partnera

Topka !!! 3D dřevěná mapa na stěnu je zaručeně volbou číslo 1 - tip na dárek na valentýna pro muže, a to hlavně pro muže, kteří mají kvalitní vkus pro interiérový design. Obraz mapa se krásně vyjímá v ložnici, domácí pracovně, v kanceláři ve firmě nebo v podniku. Mapa je vyrobena z několika dřevěných částí, z nichž každá je ručně opracovaná. Hovoříme tak o poctivě vyrobeném, luxusním interiérovém doplňku, ve kterém je možné vybrat si z více barev dřeva, jakož i různých rozměrů (od 100 cm x 60cm až po 300 cm x 175 cm). Jde o skvělý   dárek pro muže na Valentýna,   který zapasuje do jeho životního stylu.   Stačí kliknout na příslušný odkaz, zvolíte barvu a velikost, a o pár dní se může váš milovaný těšit z krásného a zejména originálního dárku.

#TOP 2 Dárek WHISKEY SET - luxusní karafa na whisky+ 2 sklenice na drink

dárek na valentýna pro muže
 
Překrásný, luxusní, stylový a originální dárek na Valentýna pro každého, kdo miluje vychutnávat drink v elegantním stylu... Překvapte Vaši milovanou polovičku či rodinu a ohromte přátele tímto luxusním setem ve tvaru diamantu. Luxusní skleněný whisky set na dřevěném podnosu + sklenice + ledové kameny, který udělá ze servírování whisky, nebo burbonu zážitek! Součástí setu je i trychtýř, skleněná zátka na karafu, nerezové kleště na led, či ledové kameny do nápojů a 9 kusů ledových kamenů v pouzdru. Karafa a sklenice jsou vyrobeny z krystalově čistého, odlehčeného, tvrzeného skla. Podstavec je vyroben z prvotřídního lakovaného dřeva, na který se do středu umístí karafa a po bocích je místo pro dvě sklenice, které jsou jemně designově nakloněné. Perfektní dárek do obývacího pokoje, kanceláře, klubovny či do baru nebo vinného sklepa.
 

#TOP 3 Dárek Pro vinaře - Exkluzivní dárky - dárek pro muže vinaře

tip na dárek na valentýna pro muže

 

A když jsme už při zařizování interiéru, nemůžeme zapomenout na tento originální dárek na Valentýna pro muže vinaře - Exkluzivní, elegantní a luxusní vinné sety, dekantéry, elektrické otvíráky, aerátory, ledové kostky nebo dárkové kufříky pro fanoušky dobrého a kvalitního vína. Tímto dárkem na Valentýna uděláte trefu do středu terče! Skvostná chuť vína nespočívá jen v jeho ročníku a kvalitní odrůdě. Neodmyslitelnou součástí pro zvýraznění správné chutě a vůně vína je jeho servírování a nalévání do číše. Originální a stylový dárek pro muže na Valentýna, který zajisté ocení váš výběr a určitě hned dárek oskúša na kvalitním víně a oslavíte svátek Valentýna ve dvojici v krásné romantické atmosféře :)

 

#TOP 4 Dárek Levitující předměty - originální dárky pro muže

 
dárek na valentýna pro frajera
 

Hledáte něco skutečně originální? Dárek pro muže, kterým se bude moci pochlubit svým známým, kolegům nebo rodině? S našim levitující doplňkem do interiéru se mu to s velkou pravděpodobností podaří. Ohromit ho můžete vznášející se noční lampou, glóbem, květináčem, reproduktorem, nebo reklamní plošinou, na níž dokonale vynikne jakýkoliv předmět. Tento originální interiérový doplněk dodá nový rozměr jeho kanceláři, domu či bytu a to nezávisle na tom, kde si ho umístí. Pokud hledáte neobvyklé, futuristické či high-tech dárky na valentýna pro muže, Levitující předmět je skvělým dárkem, na výběr máte několik různých modelů a barevných odstínů.

 

#TOP 5 Dárek LANGIE - Digitální hlasový tlumočník - tip na dárek pro muže cestovatele

 
valentýn dárek

Jazyková bariéra? Žádný problém. O vše se postará digitální tlumočník LANGIE, který vašemu obdarovanému otevře zcela novou bránu do světa. Nejen, že zajistí překlad do 53 jazyků, dokonce je po novém už i plnohodnotným turistickým průvodcem. Lange je ideální valentýnský dárek pro muže - cestovatele, ale také pro každého, kdo odchází za prací do zahraničí. Pomůže i v případě, pokud potřebujete vyřídit online hovor se zahraničním partnerem. Kromě WiFi sítě spolupracuje s mobilní 3G / 4G sítí za pomoci Lange SIM karet, které si tak jistě můžete zakoupit v našem eshopu cool-mania. Vhodný je jako dárek na valentýna pro partnera, dárek na valentýna pro frajera nebo manžela. LANGIE disponuje mnoha funkcemi., Pokud byste měli zájem dozvědět se více, klikněte na následující odkaz.

#TOP 6 Dárek Univerzální USB smart pumpa - dárek pro manžela

 
valentýnské dárky pro muže

Skutečný muž má rád věci pod kontrolou a v případě poruchy je připraven rychle a efektivně zasáhnout. Právě proto by v povinné výbavě každého muže neměla chybět kvalitní pumpa. Nebavíme se však o pumpě, při které mu během nafukování narostou svaly. Ta naše přichází s inteligentním smart řešením, je plně elektrická, vzduchová, ovládaná LED displejem a díky svým rozměrům i plně přenosná, kdekoliv na cestách. Mimo jiné je snadno dobíjecí, ať už prostřednictvím přibalené externí nabíječky, nebo přes USB či DC zapalování přímo v autě. Tento náš tip na valentýnský dárek je vhodný pro automobil, motorku, kolo, ale i nafukovačku. Ideální jako dárek pro muže na Valentýna, potěší jednoduše každého chlapa, který tráví většinu svého času na cestách.

#TOP 7 Dárek Svalový stimulátor EMS - dárek pro vyformování postavy

 
dárek pro muže na Valentýna

Pokud se chystáte obdarovat muže, který touží po krásném vypracovaném těle, našli jste mu v této chvíli ideální dárek. Možná má jen málo času, sedavé práci, nebo ho cvičení v posilovně prostě nebaví. Tak či onak, náš svalový stimulátor EMS mu pomůže dostat se do formy. Tento originální dárek na Valentýna ocení všichni muži bez ohledu na úroveň kondice. Ať už hledáte dárek na valentýna pro partnera s pivním bříškem, pro aktivní sportující manžela na zintenzivnění tréninku, nebo pro přítele, který by chtěl vyformovat postavu s minimálním úsilím, jste na správné adrese. Nenápadně si ho schová pod oblečení, stiskem aktivuje a nechá pracovat během řízení, čtení, či sledování TV. Tento dárek k Valentýnu ocení i starší muži, kteří se obtížněji dostávají do formy a při běžném cvičení v posilovně jsou obyčejně náchylnější k svalovým zraněním.

 

#TOP 8 Dárek Šátky na obličej a hlavu - vtipné dárky pro muže

 
valentýnský dárek pro muže

Ochrana obličeje se stala jakýmsi novým standardem, ale kromě ochranné funkce nelze zapomínat ani na image. Na ten si kromě žen, potrpí dnes už i páni. Pokud hledáte dárek pro muže, který je milovníkem filmů či zvířat, koupí šátky s daným motivem rozhodně nic nezkazíte. Využít ji dokáže během turistiky, sportu ale i při běžných nákupech v potravinách. Šátky jsou vyrobeny ze 100% polyesteru, díky čemuž dokonale zachycují nečistoty a škodliviny z vnějšího prostředí efektivnější než jiné materiály. Kromě ochranné funkce jde io imageovým a zejména vtipný dárek pro muže, se kterým bude na veřejnosti nepřehlédnutelný.

 

#TOP 9 Dárek Tetovací rukávy - originální a vtipný dárek pro muže

 
originalne darky na valentina

Dalším skvělým tipem na Valentýnský dárek pro muže může být i naše "vychytávka" v podobě tetovacích rukávů. Ty jsou vyrobeny z hi-tech materiálu nylonu a spandexu, který imituje barvu lidské pleti. Tetování dokonale přilne na kůži člověka a vypadá jako skutečné. Výhodou je obměna tetovacích vzorů, díky čemuž se mu tetování nikdy neomrzí. V našem e-shopu máte na výběr mnoho tattoo rukávů, například AC / DC, Tribal tattoo, Eagle, Tiger, Indian nebo Old school a jiné. Tento dárek na valentýna pro muže bude jistě nejen originální, ale i zábavný a je vhodný pro všechny ty muže, kteří by si chtěli vyzkoušet, jaký pocit je mít na ruce tetování, byť falešné :)

 

#TOP 10 Dárek USB klíče pro muže - stylový a užitečný dárek pro muže

 
valentýnské dárky

Dalším skvělým tipem na dárek pro muže k Valentýnské svátku je i USB klíč s originálním provedením. U nás je najdete hned několik, od vtipných až po tématické. Obdarovat ním můžete svoji polovičku - manžela či partnera, tento USB klíč určitě patří mezi valentýnské dárky pro muže. USB klíč využije kdykoliv, může si ho připnout na klíče a stylově přenášet data mezi různými zařízeními. Na výběr máte například USB klíč ve tvaru motorky, fotoaparátu, zlaté cihly nebo lebky a jiné. Originální a účelové, co říkáte? USB klíč pro muže - U nás najdeš na výběr různé USB flash disky vhodné jako dárek na Valentýna pro muže.

 

#TOP 11 Dárek Kamery do auta - dárky pro muže do auta

 
darek na valentina pro partnera

Skvělý tip na Valentýnský dárek pro chlapa? Opět zásah do černého. Kamera s GPS a Full HD rozlišením + noční vidění je snem snad každého muže s vlastním automobilem. Kamera aznamenáva pohyb auta a udržuje ho pod dohledem 24 hodin denně. Zaručena bezpečnost, která napomáhá při dokazování pojistných událostí a slouží i jako černá skříňka pro záznam GPS souřadnic. Kamera je vhodná jako dárek na valentýna pro partnera nebo jako originální dárek na Valentýna pro muže. Na výběr máme několik skvělých modelů, ale pokud jste se v předchozích větách ztratili v odborných pojmech, zavolejte nám a my vám s výběrem rádi pomůžeme :)

#12 dárek Skleněná sklenice PENIS - party fun TOP dárek pro muže nebo ženu

dárek na valentýna pro muže či ženu

A tento vtipný UNIXEX dárek na Valentýna přidáváme jako náš poslední tip a je třeba ho brát s recesí :) Tato sklenice je vhodná pro ty, kteří berou věci s nadhledem a pochopí pikantní žertík ve formě erotického dárku, který je vhodný hlavně na párty, rozloučenou se svobodou, na svatební after párty nebo jako dárek na narozeniny nebo na soukromý večírek pro dva. Udělejte z vaší párty nezapomenutelný zážitek díky veselé koktejlové sklenici ve tvaru penisu. Osvěžte sklenici drinky těch nejrůznějších barev, případně ozdobte brčkem na pití a závaba je dokonalá. Skvělé pro dezerty, koktejly, víno a jiné nápoje. Tato zábavná sklenice ve tvaru penisu je startérem večírků. Originální způsob, jak okořenit párty nebo rozpoutat bujarou a veselou zábavu.
 

Tohle všechno a ještě mnohem více najdete v e-shopu www.cool-mania.cz