Dárky pro ženy 2023: TOP # 20 tipů dárek pro ženu

Dárky pro ženy 2023: TOP # 20 tipů dárek pro ženu. Nemáte nápady ?? My Vám poradíme jaký dar pro mámu, přítelkyni, sestru, babičku či manželku - dárkové inspirace pro Vás.

Nabízíme Vám tipy na dárky, které jsou pro všechny ženy, stačí si vybrat, který by byl nejvhodnější a můžete tak udělat radost kdykoliv během roku. Znáte to ... chtěli byste vybrat dárek pro ženu, ale nevíte jak na to. Bude spokojená? Bude se jí líbit? Kde vzít nápady? My Vám s tím trochu pomůžeme, ať se líbí vyberte si z naší nabídky dárků pro ženy, zde jsou naše tipy.

Nechte se inspirovat a možná právě naše tipy na dárky pro ženy Vám pomohou najít ty správné dárky pro ženu, dárek pro maminku, dárek pro sestru, nebo dar pro babičku nebo jen tak pro radost. Věnujte krásný prezent jako dárek k narozeninám pro ženu, dárek pro ženu na Vánoce, dárek pro přítelkyni, valentýnský dárek pro ženu, vtipné dárky pro ženy, nebo jako dárek pro mámu na Vánoce. Pro bezradných manželů máme návrhy jak vybrat dárek pro manželku, nerozhodný zaľúbenec si může z našich tipů vybrat dárek pro přítelkyni. Nebo když se blíží arodeniny či svátek, je třeba přemýšlet jaké vybrat dárky pro ženy na narozeniny, a tedy zkuste vybrat z našich tipů dárek pro ženu k 30ke, dárek pro ženu k 40ke nebo dárek pro ženu na 50ku.

Například dřevěná mapa na stěnu je skvělý dárek na jubileum jako dárek k 50 narozeninám pro ženu, nebo vyhřívané věci jsou dobrý nápad na vhodný a vděčný dárek na 60-ku pro mámu, nebo jako dárek pro babičku. A samozřejmě originální, univerzální a zároveň luxusní dárek pro maminku nebo jako dárek pro sestru je například luxusní USB klíč jako šperk, na výběr máte různé varianty. A digitální WiFi fotorámeček, tak to může být skvělý tip na dárek pro ženu, jako dárek pro mámu od dětí, nebo jako dárky pro ženy na vánoce, protože vánoce jsou svátky radosti, klidu a rodiny a tehdy se dávají dárky pro ženy na vánoce a my doufáme, že náš tip na dárek pro ženu vám pomůže při výběru toho správného dárku pro ženu.

darky pro zeny

#TOP 1 dárek 24K zlatá růže - dokonalý dárek pro ženu (přítelkyni, manželku)

dárek pro ženu (přítelkyni, manželku)

Zlatá růže jedinečná a věčná, jako láska! Ať už na narozeniny, nebo jako dárek na výročí svatby, dárky na vyroce pro zenu, nebo jen tak z lásky pro vaši milovanou polovičku přítelkyni, frajírku, manželku, proč nedopřát své milované dokonalý romantický dárek ? Tato jediná živá zlatá růže je ponořena do 24 karátového zlata, zvýrazní vaši lásku a potěší milovanou polovičku nebo ženu vašeho života. Elegantně zpracovaná zlatá růže tak, aby vypadala nádherně i realisticky. I když živé růže zvadnou a seschnou, tato skutečná růže máčená ve 24k zlatě vydrží navždy a je vhodnou poctou vaší vzájemné lásky. Věčná růže - nikdy nezvadne a nepotřebuje vodu, skutečně romantický dárek, který ohromí každého, perfektní jako Valentýnský dárek.

#TOP 2 dárek Kytice s medvídky- dárek co kupit, ženě, kamarádce, přítelkyni na narozeniny/výročí

dárky pro ženu přítelkyni, dceru, mámu manželku, milenku

Krásný a elegantní dárek pro každou ženu - roztomilá kytice plná plyšových medvídků. Takový dárek nikdy nezklame, protože ten nezapomenutelný výraz nadšení a překvapení stojí za to, plyšové medvídci nadchnou nejen ženu, babičku nebo mámu, ale i dcerku, vnučku nebo malou sestřičku. Malé medvídky mají na hlavách krásné korunky, které působí luxusně. Dokonalost kytice doplňuje krásné elegantní zabalení a dárková krabička, se kterou už nebudete mít starosti, do čeho kytici zabalíte. Kytice s medvídky určitě potěší ai když není složená z květin, vykouzlí úsměv na tváři :)

#3 dárek Skleněná sklenice PENIS - veselý, vtipný dárek pro ženu - kamarádku, přítelkyni, sestru

veselý, vtipný dárek pro ženu - kamarádku, přítelkyni, sestru

A tento vtipný UNISEX dárek přidáváme jako náš tip na dárek pro dívky nebo ženy a třeba ho brát s recesí :) Tato sklenice je vhodná pro ty, kteří berou věci s nadhledem a pochopí pikantní žertík ve formě erotického dárku, který je vhodný hlavně na párty, rozloučenou se svobodou, na svatební after párty nebo jako dárek na valentýna nebo na soukromý večírek pro dva. Udělejte z vaší párty nezapomenutelný zážitek díky veselé koktejlové sklenici ve tvaru penisu. Osvěžte sklenici drinkami těch nejrůznějších barev, případně ozdobte brčkem na pití a závaba je dokonalá. Skvělé pro dezerty, koktejly, víno a jiné nápoje. Tato funny sklenice ve tvaru penisu je startérem večírků. Originální způsob jak okořenit párty nebo rozpoutat bujarou a veselou zábavu.

 

#TOP 4 dárek Luxusní USB klíč - šperky jako krásný dárek pro ženu

darky pro zeny
 
Tak tento exluzivní šperkový USB klíč je nepochybně jeden z nejlepších tipů na dárek pro ženy. Překrásně a precizně vypracovaný šperk, který v sobě ukrývá 16 GB úložný prostor pro filmy, fotky a dokumenty. Tímto dárkem jistě nic nezkazíte, když ho věnujete kterékoli ženě, dokonce i malé školačky uvítají možnost parádit se a zároveň šperk mohou použít jako USB klíč. Tento dárek je vhodný úplně pro všechny ženy , dokonce i pro mámu nebo babičku, protože i kdyby nevěděli jak použít USB klíč, pokud nejsou počítačově zdatné, nevadí... vždyť je to překrásný šperk a ten potěší každou ženu. Luxusní USB klíč jako šperk doporučujeme jako dárek TOP 1, neboť je vhodný i jako dárek na Valentýna, dárek z lásky, určitě patří mezi dárky na vánoce a také jako dárek k narozeninám pro přítelkyni, sestru, mámu či babičku , prostě pro každou ženu: )

#TOP 5 dárek Hippsy - věc beder - dárek, který je ochranný i vtipný

dárek pro ženu na 40dárek pro ženuDárky pro ženy
 
Neustále slyšíte jak si vaše partnerka stěžuje, že jí je chladno na bedra? A přitom i tak neposlouchá vaše domlouvání, že si má dát alespoň mikinu kolem pasu, že? Vyřešte to tímto dárkem na Valentýna nebo k narozeninám! Tento módní doplněk a zároveň užitečný univerzální dárek pro ženy - vyhřívací pás Hippsy, uvítá jistě každá žena. Takže tímto dárkem nic nezkazíte, právě naopak, vaše milovaná polovička se potěší jako dbáte o její zdraví a ocení i to, že tento dárek je dokonce ve stylové barvě. Jelikož v našem e-shopu nabízíme Hippsy od velikosti XS až po XXL av různých barevných provedeních, je tedy tento stylový doplněk k outfitu výborným dárkem pro ženy. Hippsy - Věc beder je nový ohřívač beder, který během chladnějších dní ochrání pás a bedra.
 

#TOP 6 dárek EMS stimulátor - dárek pro pevné ženské tvary

dárek pro přítelkyni

EMS Stimulátor na vytvarování boků a pevného zadečku, který Vám pomůže zpevnit kritické ženské partie. Tento skvělý dárek pro ženu, dárek pro manželku nebo přítelkyni či přítelkyni je cvičební pomůcka, kterou můžete využít kdekoliv chcete. V kanceláři, doma, při práci v zahradě. Stimulátor EMS skryjete pod šaty a nikdo nebude mít ani ponětí, že pracujte na krásných ženských křivkách. Dárek pro ženu například k 30 narozeninám, který pomůže zpevnit kritické ženské partie. Milé dámy! Zpevněte zadeček, zužte si boky a dopřejte si konečně menší konfekční velikost, po které už tak dlouho toužíte. Potěšíte tak nejen sebe ale i mužské oko;)

#TOP 7 dárek Omlazující LED fotonová maska - dárek na regeneraci a vitalitu pleti

tip na dárek pro ženu
 
Hledáte elixír mládí? Chcete být jak se říká věčně krásná a mladá? Máte unavenou bledou pleť jako bez života a potřebujete ji rozzářit a oživit? No tak neváhejte, a vyzkoušejte tento dárek pro manželku, přítelkyni nebo mámu - omlazující LED fotonovou masku na obličej. Maska na obličej - LED technologie Fotorejuvenace na regeneraci pleti a omlazení je novým a převratným řešením v péči o pleť, krk a dekolt. Pleťová maska ​​s LED na obličej je revolučním řešením při problémech s akné. Vhodný dárek i na Valentýna k narozeninám pro ženy, pro sestru nebo pro ženu po 50, která jistě uvítá takovou pohodlnou péči o pleť, zvláště když nemusí chodit ke kosmetičce, ale zkrášlí se jednoduše v pohodlí domova.

#TOP 8 dárek Vyhřívaný pás na bedra - pro uvolnění ztuhlých svalů a bolesti

dárek pro babku

Tento vyhřívací pás je lehký a přenosný a tím pádem je super vhodný na turistiku, sport nebo jen tak na všední den. Výborný nápad na tip na dárek pro ženu. Vyhřívaný pás je přímo nepostradatelný společník na chladné zimní dny, kdy se pohodlně usadíme do křesla před telku popíjející teplý čaj, a zároveň cítíme příjemné teplo z topného infračerveného pasu. Pás vyrábí infračervené vlnové délky při vytváření tepla, snadno se absorbuje lidským tělem, podporuje krevní oběh, posiluje imunitní systém. Horká terapie na úlevu od bolesti, vestavěná tepelná podložka poskytuje ultrakompaktní teplo pro bolesti zad, bolesti svalů, úlevu kloubů a při poraněních. Tento ohřívač beder určitě patří mezi dárky pro ženy na narozeniny nebo na vánoce.

#TOP 9 dárek LANGIE - Kapesní hlasový překladač 53 jazyků - dárek pro každou ženu

dárek pro mámu
 
Dovolená k moři, výlet do zahraničí a, služební cesta nebo za nákupy "na skok" do sousedních zemí, pobíhat po veľkoobchoch, móda a nové vychytávky... Znáte ženu, která by to neměla ráda? :) My ne. A právě proto věnujte tento dárek pro ženu, který zařídí aby to měli ženy ještě lehčí a aby měly nejen dokonalý nákupní zážitek, ale také aby se mohli skvěle domluvit v dané zemi bez trapasů! Tento elektronický hlasový překladač Langie dokáže přeložit až neuvěřitelných 53 jazyků včetně češtiny či češtiny. Stačí ho vzít sebou do kapsy a pak vyslovit co potřebujete přeložit, a hotovo. Univerzální dárek pro každou ženu.

#TOP 10 dárek Dřevěná mapa na stěnu - mapa jako obraz univerzální dárek pro ženy

 
Jedním s opravdu originálních dárků pro ženu například k narozeninám je právě nástěnná dřevěná mapa, která potěší svým jedinečným a kvalitním zpracováním. Každý jeden kus je ručně opracovaný, kde se opravdu dbá na každý detail. Na výběr máte různé rozměry od 100cm x 60cm po 300cm x 175cm a různé barvy dřeva. Celá cestovatelská mapa na stěnu se skládá z několika dřevěných částí, které se dají na milimetr přesně spoji av balení naleznete vše co potřebujete k instalaci. Je to jako jednoduché puzzle. Tento designový interiérový kousek je skvělým dárkem pro ženu, která miluje cestování a poznávání nádherných míst na naší Zemi. Originální a luxusní dárek pro ženu na Vánoce či k jinému svátku jako doplněk do domácnosti, firmy či podniku.

#TOP 11 dárek Digitální WiFi fotorámeček - podělte se o své jedinečné zážitky a sdílejte fotografie online

dar pro mámu

Představte si tu skvělou možnost podělit se o nádherné záběry s Vašimi přáteli z kteréhokoliv koutu na světě. Digitální WiFi fotorámeček je vynikající jako tip na dárek pro ženu, babičku nebo mámu. Digitální fotorámeček s WiFi 10,1"s 8GB pamětí - posílání foto online a dotykovou obrazovkou přichází s funkcí sdílení fotografií přímo z Vašeho mobilního telefonu prostřednictvím aplikace Frameo. Fotorámeček je krásný dárek pro maminku, která bude mít aktuální fotografie svých dětí nebo vnoučat hned přímo z dovolené, výletu nebo přímo z domácnosti své rodiny, jelikož se fotografie i s popisy dají posílat přímo do rámečku. Digitální fotorámeček je dárek pro ženy ale i pro celou rodinu.

#TOP 12 dárek Svalový stimulátor EMS - dárek, který pomůže vytvarovat postavu

dárek pro přítelkyni
 
Svalový stimulátor jako dárek na vánoce, nebo jako dárek pro přítelkyni či sestru potěší nejen aktivní fitness milovnice, ale i všechny ženy, které v této uspěchané době nic nestíhají. A právě proto je toto zařízení vhodné jako tip na dárky pro ženy. Tento svalový formovač přináší velkou výhodu, že je to zcela bez námahy, prostě stačí zapnout svalový formovač a relaxovat. Postačí používat svalový formovač jen 30 minut denně po dobu 3 po sobě jdoucích měsíců vedle zdravé životosprávě a výsledky se dostaví. A formovač svalů jako dárek pro manželku či k narozeninám pro kolegyni dokonale poslouží na trénink a zlepšování postavy právě během virálních sezón, když není ani možné zacvičit si do posilovny, takže je to úžasně pohodlné nechat pracovat přístroj za nás a zcela bez námahy :)
 

#TOP 13 4v1 omlazující ultrazvukový přístroj - beauty dárek pro každou ženu (manželku, mámu, babičku)

beauty dárek pro každou ženu manželku, matku, mámu, babičku

4v1 omlazující ultrazvukový přístroj pro pokožku na obličeji - toto je užitečný dárek pro každou ženu (manželku, matku, babičku). V dnešní době jsou ženy vytížené prací i rodinou, a jsou skoro v neustálém stresu a proto takový multifunkční dárek na hýčkání pleti a relaxaci obličeje, bude jako kdyby si vaše něžná polovička dopřála wellness nebo beauty salon, ale v pohodlí domova :) Tento kosmetický přístroj na vrásky přináší dokonalou péči o pleť. Bez nutnosti kupovat různé přístroje pro jednotlivé funkce pomůže s řešením všech problémů s pokožkou. Výsledkem je redukce jemných linek a zlepšení kontur obličeje, což zlepšuje celkový vzhled pleti, podporuje cirkulaci napětí v hloubkách pokožky, čímž zvyšuje aktivitu kolagenu a zlepšuje elasticitu pokožky.

 

#TOP 14 dárek 7 v 1 ultrazvukový masážní přístroj - dárek pro ženy na vytvarování postavy

tipy na dárky pro ženy
 
7 v 1 Ultrazvukový galvanický foton EMS zeštíhlující masážní přístroj. Tento prítroj je dobrý tip na dárek pro ženy, má 7 funkcí, jako je masírování těla, infračervená terapie teplem, galvanické zkrášlování, anticelulitidní efekt, fotonovou REJUVENACE, zeštíhlení těla a napínání pokožky. Je to účinný ultrazvukový masážní přístroj na zkrášlení obličeje a těla, omlazení pleti a má mini a stylový vzhled, je pohodlný pro přenášení a má jednoduché použití. Multifunkční masážní přístroj jako dárek k 50 narozeninám pro ženu, nebo jako dárek pro mámu, pro sestru či přítelkyni.

#TOP 15 dárek Sleepphones sluchátka na spaní - pro příjemný spánek a relax

darek pro sestru

Chcete věnovat příjemný a zároveň užitečný vánoční dárek pro rodiče, muže, ženu či vaše děti? Tak pak tyto sleephones - sluchátka na spaní jsou tou správnou volbou! Není nic příjemnější než klidný spánek, a je ještě lepší pokud usínáte při jemných melodiích ve sluchátkách, které si sami předvolíte, aby vám vaše oblíbená hudba hrála do ouška. Samozřejmě je nemusíte používat pouze na usínání, stejně dobře je můžete poslouchat i při učení či relaxování. Stačí si tuto flísovou čelenku nasadit, připojit MP3 přehrávač, walkman či iPod, pohodlně se usadit či lehnout a relaxovat :)

#TOP 16 dárek Antigravitační Levitující globus - stylový doplněk do interiéru

darek k narozeninám pro zenu
 
Tak tento glóbus patří rozhodně mezi tipy na dárky pro ženy, protože se hodí úplně všas, ať už do obývacího pokoje, kde každá žena jistě ocení stylový a coolový vzhled glóbu nebo je vhodný i pro náročnější ženy, kterým se líbí zajímavé doplňky do kanceláře či pracovny. Levitující glóbus světa se nejen vznáší nad podstavcem, ale i rotuje ak tomu svítí, čili svým vybavením dokonale umocňuje coolový efekt. Dárek pro mámu? Určitě ano, hlavně pokud ráda čte, protože podstavec glóbu může být i encyklopedie, a intelektuální dojem je tak umocněn. Dárek pro ženu k 30, 40 či 50 narozeninám? Ovšem! Vždyť je to úžasná kombinace umění, intelektu a high-tech technologie v jednom. Je to dokonalý doplněk do kanceláře, domu, bytu, nebo na chatu, například v místnosti s krbem a knihovnou vynikne úplně efektně!  


#TOP 17 dárek Vyhřívané věci na tělo - dárek, který zahřeje hlavně v chladném počasí

dárek pro mámu od dětí

Venku je zima nebo je chladnější počasí? Tak se stačí ohřát A dá se to udělat i cíleně, přesně na ty části těla, které potřebujete zahřát. Ideální dárek pro ženy, protože je tak univerzální, uvítá ho každá žena. Vyhřívané věci na tělo, n apríklad takové vyhřívané vložky do bot. To je pocit, když člověk kráčí po ulici, venku štípe mráz a přitom nohy v teple. K nezaplacení ... Nebo vyhřívané rukavice, ponožky, návleky nebo ohřívač křížů - tak to je vynikající dárek pro mámu, sestru, dárek pro přítelkyni nebo babičku. S tímto skvělým dárkem i na vánoce či narozeniny bude teplo i když venku je třeskutý mráz.
 

#TOP 18 dárek Karaoke párty mikrofony - skvělý dárek pro karaoke zábavu

darek pro přítelkyni

V těchto dnech právě žijeme v chaotické době a netušíme kdy se dostaneme na zábavu, tanec či oslavu, a tak si udělejme tedy diskotéku přímo doma s tímto darčekon pro celou rodinu. Karaoke bluetooth mikrofon je dokonalý dárek pro ženy, který rozesměje každého, nebo i rozpláče - pokud je pěvecký výkon strhující až máte husí kůži, nebo naopak tak strašný, že se vám chce plakat :) Vyzkoušejte si zazpívat známé písně a čekejte na odezvu diváků. A že se vaše rodina válí smíchy na zemi? No a co? Vždyť zábavu potřebuje věru každý. A tento skvělý dárek pro manželku, mámu či sestru, či do práce jako dárek pro kolegyni, přinese zaručeně kopec zábavy a vytvoří tu pravou párty :)
 

#TOP 19 dárek Magnetické kuličky - NEOCUBE - ideální dárek pro každou ženu

darek pro sestru

Magnetické kuličky NEOCUBE jako dárek pro ženy a nejen pro ně - Ideální dárek pro Vás či Vaše blízké. Tento skvělý relaxovat dárek pro ženy například na Valentýna, nebo na narozeniny pro mámu či manželku. Magnetické kuličky podporují kreativitu a prostorovou představivost, uvolňují napětí a stres a jsou vhodné pro chvíle relaxu, a zároveň posilují soustředěnost a procvičují pohyblivost a obratnost prstů. Úžasný tip na dokonalý dárek pro ženu k pobavení a odbourání stresu, se kterým určitě nic nezkazíte pokud jej věnujete jako dárek k svátku narozenin nebo k životnímu jubileu jako dárek na 30-ku nebo i 60-ku :)

 

#TOP 20 dárek Svítící LED boty - dárek, se kterým určitě zazáříte na každé párty

darek pro zenu k 30ke

Věnujte tento coolový dárek pro ženu - tyto stylové LED svítící botasky s multibarevná LED podrážkou, se kterými každý zazáří na párty nebo při každodenním nošení. Tato módní vychytávka je vynikajícím dárkem pro ženu, ať už na vánoce nebo k narozeninám. A hlavně mladá generace ocení, že tenisky mají ovládání různých barev a dokonce barevné LED diody reagují na rytmus hudby. LED svítící boty - coolový dárek nejen pro mladé patří mezi originální dárky pro ženy, jako dárek na Valentýna nebo k narozeninám.
 

#21 dárek kancelářský kožený set - luxusní dárek pro moderní ženu

dárek pro moderní ženu

Tento unikátní vysoce kvalitní kancelářský SET na pracovní stůl je vhodný zejména pro ženu - podnikatelku, a udělá z Vaší kanceláře úplně jiné místo. Maximální reprezentativní charakter je zaručen použitím těch nejkvalitnějších materiálů – umělá kůže. Všechny produkty z této kategorie jsou vyráběny z prvotřídní 100% syntetické kůže, vše ručně a poctivě šité a zpracované HAND MADE výrobou. Jedinečný design černé kůže s bílým šitím působí maximálně noblesně. A proto je takový dárek naprostým potěšením pro každou moderní ženu a podtrhne její nezávislost a svobodnou vůli.

 

Tohle všechno a ještě mnohem více najdete v e-shopu www.cool-mania.cz