Nejlepší špionážní kamery na trhu: Top #15

Nejlepší špionážní kamery na trhu: TOP #15 tipy pro Vás. Přinášíme Vám přehled - ty nejužitečnější spy kamery, které byly vyrobeny. Zároveň Vám přinášíme také praktické tipy jak a kde je nejlepší umístit spy kameru, či dotazy ohledně zákonnosti použití.

Potřebujete skrytou kameru, abyste zaznamenali něco tajného nebo diskrétního? Máte rodinu, kterou chcete chránit nebo potřebujete uhlídat svůj majetek ? Skryté kamery jsou často potřebné právě na odsledování situace, aniž by někdo věděl , že to monitorujete a nahráváte , nebo když je třeba zaznamenat něco vzdáleného, ​​když se zrovna nemůžete na tom místě nacházet. Tam, kde je jednoduchý monitorovací kamerový systém příliš velký a viditelný pro zaznamenávání v tajnosti, tak tam malé nebo skryté špionážní kamery mohou být pro Vás ideálním řešením.

Existuje mnoho důvodů, proč používat skryté kamery nebo špionážní kamery. Spy kamery jsou velmi užitečné jako pomoc při sledování a ochraně blízkých. Takže pokud máte starší rodiče nebo malé dítě, abyste mohli vidět, jak se jim daří a jak je o ně postaráno, když nejste s nimi, kamera může být rozhodující při zjišťování, zda je vaše rodina v bezpečí. Pokud právě řešíte nějaké spory, může být užitečné natočit výměny, setkání či diskuse, aby se zabránilo pochybení. Také například takové rozvody mohou být velmi chaotické a může být velmi užitečné mít záznam událostí k právní ochraně. Pokud máte potíže s obviněním či vazbou, nahrávka ukáže zda dokáže soudem, věci tak jak se skutečně staly a to může být rozhodující faktor.

Takže, pokud si myslíte, že by bylo užitečné pro vás mít skryté nahrávky, neváhejte použít skryté špionážní kamery. Spy kamera je snadno použitelná a cenově dostupná . Chcete-li být dobrý kameraman, tak osoba, která je snímána si nesmí být vědoma toho, že je nahrávána. Takže špionážní kamera musí být nenápadná, splynout s pozadím, nebo může být lehce skryta v něčem tak, aby v žádném případě nebyla nápadná. Špionážní technika je v dnešní době velmi používaná.

Takže, ať se líbí, tady jsou naše tipy pro Top 15 seznam skrytých kamer počínaje kamerami, které můžete snadno skrýt až po kamery dobře skryté v obyčejných věcech.

 

#15 SET Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera 8mm se zaostřováním na text + Spy sluchátko

pinhole kamera na zkousky na text pro pisomku test

Studentský SET - Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera se zaostřováním na text + vestavěná 1500 mAh li-on baterie + Spy sluchátko umožňuje sledovat záběry v reálném čase a zároveň můžete dostávat pokyny od druhé osoby přes spy sluchátko v uchu zcela nepozorovaně. Tento set nabízí jedinečnou příležitost zaznamenávat různé prostory, nebo předměty či text na papíře prostřednictvím FULL HD pinhole kamery bez povšimnutí okolí a přitom komunikovat s osobou na telefonu přes Spy sluchátko. Celá komunikace probíhá přes internet P2P tedy lze sledovat kameru a komunikovat přes spy sluchátko bez omezení vzdálenosti (jedinou podmínkou je internetové připojení) přes aplikaci (iOS/Android) v mobilním telefonu . Není nutná žádná SIM karta v zařízení.

SET obsahuje pinhole kameru a spy sluchátko, které fungují pouze přes jednu aplikaci, spárujete ji s telefonem přes wifi (ne bluetooth). Kamera má možnost zaostřovat objektiv, což je výborné například při zkoušce, kdy je třeba zaostřit na text na papíře. Kameru zaostříte pootočením mini objektivu. Tato kamera je předurčena pro snímání textu ať už psaného nebo tištěného.

 

#14 Kamera s detekcí pohybu mini Wi-Fi se 120° úhlem + Extra výkonné IR LED až do 10 metrů + držák 360°

Kamera s detekcí pohybu mini

Mini Full HD kamera Wi-Fi s 120° úhlem + Extra výkonné IR LED až do 10 metrů + držák 360° + detekce pohybu + Li-ion baterie 2600mAh + dvoucestná audio komunikace. Miniaturní kamera v kvalitním zpracování je ideálním řešením pro nepozorované nahrávání obrazu se zvukem. Díky minimálním rozměrům je kamera velmi praktická a spratná do kapsy. S přibaleným držákem , který lze otáčet o 360°, si můžete kameru připevnit na stěnu, stůl a podobně. Kamera disponuje kvalitní optikou, která se postará o kvalitní video záběry ve FULL HD kvalitě s rozlišením 1920x1080 pixelů, se zvukem i ve zhoršených světelných podmínkách díky IR LED nočnímu vidění.

#13 Hodiny na zeď s FULL HD kamerou + WiFi a detekcí pohybu

spy kamera v nástěnných hodinách

Hodiny na zeď s FULL HD kamerou + WiFi a detekcí pohybu – o tom, že hodiny na zeď nemusí být jen obyčejnými hodinami vás přesvědčí tento hi-tech kousek. Špionážní hodiny na zeď působí na první pohled naprosto normálně, ale opět mají v sobě zabudovanou skrytou kameru. Moderní design nástěnných hodin z nich dělají skvělým doplňkem do každé domácnosti, kanceláře, čekárny abyste měli dohled nad monitorovaným prostorem. Kamera v hodinách poskytuje nahrávání záběrů ve vysokém rozlišení Full HD 1920 x 1080 se zvukem a také pořizování fotografií v rozlišení 4032 x 3024 .

Sledovat obraz v reálném čase můžete kdykoli a kdekoli pomocí Vašeho mobilního telefonu. Zachycené záznamy vždy procházejí kompresí H.264 pro snížení velikosti souborů a následně se ukládají na micro SD kartu podporovanou do velikosti až 128 GB . Bezpečnostní IP kamera v hodinách je vhodná hlavně do domácnosti pro monitorování domu, bytu, dětí, domácích zvířat, ale najde své využití iv jiných vnitřních prostorách, kde chcete mít dohled během Vaší nepřítomnosti, jelikož díky pohybovému senzoru budete vždy upozorněni o neočekávané návštěvě formou notifikace přímo na Váš mobilní telefon.

#12 WiFi P2P FULL HD spy kamera ukrytá v adaptéru pro nabíječku na mobil + detekce pohybu

spionazní kamera v nabíječce USB adapter kamery spy

WiFi P2P FULL HD spy kamera ukrytá v adaptéru pro nabíječku na mobil + detekce pohybu + App (Android/iOS) vzdálené sledování kamery přes internet. Tento USB adaptér slouží jako plnohodnotná nabíječka pro mobilní telefony či tablety. Kromě toho však nahrává video se zvukem ve vysokém FULL HD rozlišení 1080P. Adaptér jednoduše zapojíte do elektrické zásuvky a tajné nahrávání může začít. Díky nenápadnému vzhledu nikoho ani nenapadne, že se jedná o tajnou špionážní kameru .

Najája se přímo ze sítě a tak nemusíte mít obavu, že dojde baterie v kameře. IP kamera se díky WIFI bezdrátovému připojení spojí s domácím routerem a vy tak můžete dívat živý záznam z kamery kdekoli jste. Upozornění při detekci pohybu přijdou rovnou do mobilního telefonu díky mobilní aplikaci. Přes ni jednoduše ovládáte kameru. Aplikaci funguje s operačním systémem Android a iOS. Kamera zaznamenává cyklické nahrávání videa. Záznam se ukladná na micro SD kartu s podporou až do 128 GB .

 

#11 Spionazní pero s Wifi (P2P) s FULL HD - Mini kamera v peru + podpora micro sd až do 128GB

spy kamera v peru spionazne kamery pero s kamerou

Spionazní pero s Wifi (P2P) a FULL HD - Spy Mini kamera v peru + podpora micro sd až do 128GB s detekcí pohybu pro tajné video nahrávání i se zvukem. Nahrávat video diskrétně je jedna věc a pořizovat kvalitní záznamy či snímky druhá. Špionážní pero je dokonalým spojením obou a je opravdu velmi jednoduché na používání. Špionážní kamera vypadá jako stylové elegantní pero , což zaručí, že nikoho ani nenapadne, že by mohlo jít o skrytou kameru.

Pero nahrává video záznam ve Full HD 1080p rozlišení, při 30 snímcích za sekundu ve formátu AVI. Pero je vybaveno také mikrofonem, dobíjecí baterií s kapacitou 200mAh a výdrží nahrávání až do 90 minut a podporou micro SD karet do 128 GB. Pero je vhodné pro nahrávání v interiéru nebo exteriéru. Ovládání pera je velmi jednoduché pomocí jediného tlačítka. Špionážním perem se dá reálně psát a dají se v něm měnit náplně .

 

#10 Hodinky s kamerou špionážní s Full HD + IR LED + 32GB Paměť

spy hodiny s kamerou spionazne hodinky kamera

Hodinky s kamerou špionážní s Full HD + IR LED + 32GB Paměť. Skrytá kamera v hodinách se kterou zachytíte vše důležité kdykoli a kdekoli . Tyto špionážní hodinky jsou high-tech kombinace módních hodinek a skryté spy kamery . Špionážní hodiny jsou vyrobeny z kvalitních pevných materiálů, vypadají stylově a hodí se každému člověku při každé příležitosti. Vestavěná paměť až 32GB vám zaručí dostatečnou kapacitu pro video, zvuk a fotky a nemusíte se bát, že by vás v nějakém ohledu omezovala .

Hodinky mají zabudované až 4 vysoce-svítivé IR LED diody, které využijete hlavně při slabých světelných podmínkách. Pomocí těchto hi tech hodin můžete zaznamenávat fotky i videa na vašich výletech, snímat důležité informace například z přednášek nebo pořizovat fotky a videa jakéhokoli druhu kdykoli a kdekoli. Zaznamenaný materiál umíte pak jednoduše přesunout do PC pomocí přibaleného USB kabelu.

spionazní kamera v powerbanku - kamery power bank spionazni spy
 

WIFI kamera v Power bance s P2P + 10000 mAh baterie s 4K rozlišením videa + 170° úhel a noční vidění s IR LED do 8 metrů + detekce pohybu + podpora do 128GB micro SD. S touto nenápadnou kamerou dokážete zachytit video záznam se zvukem v brilantním 4K rozlišení. Skrytá kamera vypadá jako klasická power banka a proto je naprosto nenápadná a kompaktní. Přesto má 2 IR LED světla pro noční vidění až do 8 metrů a detekci pohybu .

Záznam se ukládá na mikro SD kartu, podpořenou do kapacity 128 GB . Má zabudovanou dobíjecí Li-ion baterii s kapacitou 10000mAh, která zaručí skutečně dlouhou výdrž nahrávání videa, nebo udržení kamery v pohotovostním režimu. Zařízení funguje i jako power banka pro dobíjení mobilních zařízení, fotoaparátu, atd. Tento produkt je vyvinut nejnovější technologií a využívá technologii P2P - podpora sledování obrazu z kamery leckdy a leckde přímo přes Váš mobilní telefon . Jednoduché použití. Nejsou potřebná žádná nastavení IP, žádný název domény a žádná nastavení Upnp.

 

#8 Kamera v knoflíku FULL HD s 90° úhel + audio - Wifi DVR modul pro live sledování

kamera v knoflíku spy spionazní p2p sledování přes internet
 

Kamera v knoflíku FULL HD s 90° úhel + audio - Wifi DVR modul pro live sledování s možností připojení (výměny) různých pinhole objektivů kamer + zabudovaná baterie 1500mAh. Malý a kompaktní SET: wifi box s anténou a zabudovanou dobíjecí baterií a pinhole kamera ukrytá v černém knoflíku s úhlem pohledu 90° a záznamem zvuku . Přes micro USB slot víte k modulu připojit různé kamery, podle toho, jakou právě potřebujete (na výběr z naší nabídky) – širokoúhlý objektiv, noční vidění, detekce pohybu, kamera ukrytá v knoflíku a podobně. Zařízení podporuje audio záznam - kamera s mikrofonem, nahrává i zvuk. Wifi bezdrátový špionážní modul P2P Live sledování přes internet a připojení různých kamer.

Obraz z kamery lze sledovat v LIVE přenosu přes mobilní telefon. Kamera snímá záběry ve vysokém FULL HD rozlišení 1920x1080 pixelů. Zachycené záběry se ukládají na micro SD kartu podporovanou do velikosti až 128 GB, kamera je napájena dobíjecí baterií o kapacitě 1500 mAh s výdrží do 2 až 3 hodiny nahrávání. Knoflíková kamera, FUUL HD rozlišení, zabudovaný mikrofon, úhel pohledu 90°.

 

#7 4K Wifi luxusní kamera skrytá v klíči od auta s podporou až do 128GB micro SD

spionazní kamera v klíči od auta či kloučence k autu
4K Wifi luxusní kamera skrytá v klíči od auta s podporou až do 128GB micro SD – určitě patří do rodiny špičkových špionážních gadgetů. Její největší předností je zaznamenávání videí ve 4K při snímkování 25 fps . Klíč od auta i klíčenka mají detailní a kvalitní zpracování, což přidává jejich důvěryhodnosti. Kromě nahrávání je s klíčem možné také fotografovat. Kamera je zabudována v odolném pouzdře a nabízí možnost wifi propojení což znamená že záznam z ní umíte sledovat i na dálku odkudkoli kde máte přístup na internet.
Data se ukládají na mikro SD/TF kartu do max. kapacity 128 GB . Kamera je napájena vestavěnou 900 mAh lithiovou baterií dobíjenou přes micro USB. Životnost baterie na jedno nabití do 1,5 hodiny . Kameru je však možné zapojit do síťového USB adaptéru a takto umí nahrávat nepřetržitě. Klíč se skrytou kamerou se po připojení přes USB k PC chová jako přenosný USB flash disk. Díky jejímu preciznímu zpracování je velmi nepravděpodobné, že by kdokoli z vašeho okolí zpozoroval, že máte u sebe zařízení schopné nahrávat videa či fotit. V balení naleznete množství příslušenství.

#6 Brýle s kamerou WiFi + FULL HD + dotykové ovládání + živý přenos videa (Android/iOS) - dokonalá kamufláž kamery

brýle s kamerou - spy kamera v brýlích s wifi
Brýle s kamerou Wifi + FULL HD + dotykové ovládání + živý přenos videa (Android/iOS) - dokonalá kamufláž kamery. Stylové a zároveň špionážní brýle mají praktické využití pro nepozorované nahrávání okolí a pro ultra lehkou konstrukci jen 40g . jsou pohodlné pro každodenní používání. Zároveň nemusíte mačkat žádná tlačítka, neboť reagují jen na dotek. S těmito špionážními brýlemi nahráváte přesně to co vidíte a zároveň máte volné ruce , abyste nevzbuzovali podezření.
 
Další výhodou je živý přenos přes WiFi připojení přímo do Vašeho mobilního telefonu přes aplikaci „ GPSS CAM “, která je volně dostupná pro Android a iOS. Prostřednictvím aplikace můžete nejen sledovat snímané záběry, ale také zpětně přehrávat již nahraná videa. Brýle podporují vytvoření vlastní wifi sítě s dosahem cca do 30m a umožnit tak sledování živého záznamu pro Vaše přátele poblíž Vás.
4g 3g spy kamera pinhole spionazní na sim kartu

Pinhole kamera FULL HD s podporou 4G SIM+Wifi s P2P+IR LED 5m+objektiv širokoúhlý fisheye 145° - live streaming Video as detekcí pohybu, alarmem as podporou micro SD karty do 128 GB. Obraz z kamery lze sledovat v live přenosu přes mobilní telefon. Kamera snímá záběry ve vysokém rozlišení 1080P při 25 fps ve dne iv noci díky nočnímu vidění na vzdálenost až do 5 metrů a díky úhlu snímání 145° máte dostatečný přehled ze snímaného prostoru. Zachycené záběry se ukládají na micro SD kartu podporovanou do velikosti až 128 GB, kamera je napájeno dobíjecí baterií s kapacitou 1500 mAh .

Tato pinhole kamera má vyveden i samostatný externí mikrofon (pro ještě lepší záznam zvuku). Pinhole mikro kamera je užitečná pomůcka ve špionážním světě, když potřebujete zaznamenat skutečné chování osob bez jakéhokoli podezření o jejich snímání. Díky možnosti vložení SIM karty (s předplacenými internetovými daty) se tato modulová kamera může připojit k 4G síti a může být také napojena na Wi-Fi síť a můžete tak sledovat video se zvukem z celého světa (kde je k dispozici internetové připojení).

 

spionazní kamera v reproduktoru
Stereo Bluetooth reproduktor s FULL HD kamerou WIFI a 330 ° otočným objektivem je plnohodnotným bluetooth reproduktorem , který má v sobě zabudovanou skrytou kameru . Stereo reproduktor můžete klasicky využívat k poslechu hudby , ale dokonale poslouží i jako kamera pro sledování vašeho bytu, domu či obchodního provozu. Reproduktor s kamerou disponuje otočnou 330° hlavicí, nočním viděním a detekcí pohybu. Můžete jej umístit na poličku, stůl a následně pozorovat v reálném čase dění v místnosti kde se nachází reproduktor.  
 
Bezpečnostní kameru lze připojit k domácímu routru přes WIFI nebo P2P což Vám umožní sledovat obraz leckdy a leckde pomocí Vašeho mobilního telefonu . Zachycené záběry procházejí kompresí H.264 pro snížení velikosti souborů a následně se ukládají na micro SD kartu podporovanou do velikosti až 128 GB. Optika poskytuje vysoké rozlišení Full HD 1920 x 1080 a proto Vám neuniknou žádné detaily ze snímaných záběrů. Spy reproduktor disponuje 5000 mAh baterií.
 

#3 LED Stolní lampa s Wifi FULL HD kamerou a 330° otočným objektivem

wifi kamera v lampě
LED Stolní lampa s Wifi FULL HD kamerou a 330° otočným objektivem spolu s detekcí pohybu a nočním viděním činí z této lampy skvělého nepozorovatelného strážce pro interiérové ​​použití. Zabudovaná kamera v lampě nahrává záběry ve vysokém rozlišení Full HD 1920 x 1080 a je umístěna na rotačním objektivu (který si můžete na dálku ovládat) což umožňuje nastavit úhel snímání. Funkce lampy se ovládají prostřednictvím volně dostupné aplikace kde si můžete zvolit libovolnou barvu svícení lampy pro příjemně ambientní osvětlení, také můžete měnit úhel snímání posouváním prstu na chytrém telefonu, nebo přibližovat obraz nebo si povídat na dálku díky obousměrné komunikaci.
 
Bezpečnostní kameru lze připojit k domácímu routru přes WIFI nebo P2P což Vám umožní sledovat obraz kdykoliv a kdekoliv pomocí Vašeho mobilního telefonu. Zachycené záznamy vždy procházejí kompresí H.264 pro snížení velikosti souborů a následně se ukládají na micro SD kartu podporovanou do velikosti až 128 GB. Při zpozorování nechtěného pohybu, vás kamera automaticky upozorní prostřednictvím notifikace v aplikaci.

#2 Mini Budík kamera HD s Wifi + IR LED + Detekce pohybu + AC/DC napájení

mini budík s kamerou

Budík s kamerou FULL HD s IR LED+WiFi+P2P je doplněn o monitorování pohybu a senzory pro detekci teploty a vlhkosti ovzduší v prostoru. Svým elegantním provedením v lesklé černé barvě se hodí do každého druhu interiéru   bez pochybnosti, že se jedná o zařízení se skrytou kamerou. Kvalitní displej na budíku zajišťuje bezproblémovou čitelnost poskytovaných údajů i při intenzivním denním světle. Zabudovaná skrytá kamera zaznamenává videa ve Full HD rozlišení 1920 x 1080 se zvukem a díky IR LED nočnímu vidění na vzdálenost až 6 metrů budete mít kvalitní obraz iv noci. Všechny funkce skryté kamery můžete ovládat na dálku prostřednictvím volně dostupné aplikace pro chytré telefony (iOS, Android) přes kterou můžete sledovat záběry v reálném čase a měnit nastavení kamery.
 
Digitální budík disponuje také funkcí detekce pohybu , která slouží ke spuštění nahrávání záznamu při zachycení pohybu v prostoru. Jedná se o skvělou funkci díky které Vám neunikne žádný důležitý záběr, jelikož budou zachyceny jen záběry během aktivity. Zachycené záznamy projdou kompresí H.264 pro snížení velikosti souborů a následně se ukládají na micro SD kartu podporovanou do velikosti až do 128 GB. Zařízení je vybaveno stavěnou baterií 300 mAh , která při plném nabití zajišťuje nepřetržité nahrávání na přibližně do 2 hodin , také lze zařízení napojit na klasickou elektrickou síť a tím pádem může budík se skrytou kamerou fungovat nepřetržitě.

#1 Mini pinhole Full HD kamera s baterií a detekcí pohybu + WiFi + podpora micro SD 128 GB

pinhole kamera spy

Mini pinhole Full HD kamera s baterií a detekcí pohybu + WiFi + podpora micro SD 128 GB – je přesně tím co si představíte pod pojmem špionážní kamera. Díky jejímu kompaktnímu designu a mini čočce (pouze 10x10mm) je možné ji nenápadně umístit téměř kdekoli (ať už skrýt do nějakého předmětu). Záběry zaznamenané mini kamerou jsou v rozlišení Full HD 1920 x1080 a fotografie v rozlišení 4032 x 3024 , tedy vysoce dostačující pro detailní záznamy.

Zařízení podporuje připojení WiFi a je bezdrátová což umožňuje snadnou instalaci na zeď nebo strop a následně můžete ovládat všechny funkce kamery prostřednictvím volně dostupné aplikace pro chytré telefony (iOS, Android) kde můžete měnit rozlišení videa, délku jednotlivých videí, způsob nahrávání - detekce pohybu nebo nepřetržité nahrávání.   Bezpečnostní kameru lze připojit k domácímu routru přes WIFI nebo P2P což Vám umožní sledovat obraz kdykoliv a kdekoliv pomocí Vašeho mobilního telefonu. Spy špionážní kamera podporuje micro SD paměťové karty do velikosti až 128 GB . Kamera je napájena 1200 mAh baterií , ale pomocí napájecího kabelu ji umíte zapojit i na trvalé napájení např. do zásuvky pomocí síťového AC/DC adaptéru.

 

Tipy pro skrytí a používání skryté SPY kamery

1. Zkontrolujte, zda neporušujete žádné právní předpisy.

Obecně lze říci, že používání spy špionážních kamer i špionážní techniky je velmi diskutabilní. Naše zákony výslovně zakazují používání kamer v místech, kde je samozřejmé, že je třeba zachovat ochranu soukromí jako například v ložnici nebo koupelně, toaletě. Pokud se chystáte instalovat špionážní kameru v koupelně, je třeba se ujistit, že to děláte legálně, nebo se vám snadno může stát, že budete muset čelit obvinění, placení za právníky či dokonce hrozbě vězení. Kromě toho existují zvláštní zákony upravující zvukový záznam rozhovorů, které se mohou lišit od videozáznamů. Takže pokud se rozhodnete použít skrytou kameru, zkontrolujte zákony v daném státě, abyste se ujistili, že se vyhnete problémům.

Zaměstnáváte-li chůvy, zdravotní sestry, hospodyně nebo jiné zaměstnance, ujistěte se, že máte s nimi uzavřenou písemnou smlouvu o jejich souhlasu se záznamem skryté kamery. A v této smlouvě můžete uvést dohodnuté podmínky, že je můžete kdykoli sledovat nebo je nahrávat, zatímco oni se budou vykonávat svou práci. To, že budete mít jasný souhlas, Vám dá určitou ochranu, že byli obeznámeni s monitorováním, a to v případě, že budete někdy potřebovat dokázat jejich chování či jednání.

2. Zkontrolujte, zda skrytá kamera pracuje přesně tak, jak potřebujete.


Nejlepší způsob, jak co nejlépe ukrýt a použít špionážní kameru je procvičovat a praktikovat nahrávání. Jakmile naleznete špionážní kameru, kterou chcete použít, je třeba, abyste se ujistili, že ji vyzkoušíte za přesných podmínek, ve kterých chcete praktikovat nahrávání. Takže pokud se chystáte zachytit video někoho, kdo vstupuje do místnosti v noci, ujistěte se, že vaše kamera bude pracovat na základě těchto přesných podmínek. Nic není tragičtější než získat video o tom, co chcete nahrávat, a konečně a není možné rozeznat to co chcete, nebo záznam není z dobrého úhlu případně kamera nedisponuje nočním viděním atd. Takže ještě jednou zkontrolujte, co očekáváte od záznamu a zda je vaše špionážní kamera vhodná a správně nastavená. Testujte, testujte a znovu testujte.

3. Dobrá místa pro ukrytí skryté kamery

Abyste přišli na to, kam umístit kameru, stačí se podívat po místnosti a zjistit, kde může být malá kamera lehce skryta.

Závěsná světla a lustry – světla na stropě jsou skvělým místem pro skrytou kameru. Jen málo komu napadne, že by tam mohla být umístěna spy kamera.

Nábytek jako stůl, noční stolek a komoda – vzhledem k tomu, že většina pokojů má nábytek, může to být dobré místo pro skrytou kameru, schovanou za určitým běžným objektem či předmětem, jako jsou hodiny nebo rádio. Samozřejmě, že si můžete pořídit i skrytou kameru v hodinách a mít ji přímo na nočním stolku.

Záclona, ​​závěs či garnýž – dalším skvělým místem pro skrytí kamery může být za záclonou nebo závěsem, nebo na garnýži. Chcete-li malou špionážní kameru, můžete ji připojit na horní straně závěsu, záclony, nebo přímo na garnýž.

TV Set - Umístění malé kamery v blízkosti televizoru nebo na horní straně televizoru by to byl dobrý nápad. Pokud tak učiníte, ujistěte se, že je trochu mimo přímé zorné pole, takže si nikdo nevšimne kameru jen tak snadno.

Laptop nebo počítač - pokud máte počítač a jiné počítačové zařízení, položené kolem na stole, nemělo by být příliš obtížné najít způsob, jak skrýt kameru.

Police na knihy – umístění skryté kamery v knižní poličce by mohl být dobrý nápad. Zvlášť, když je skrytá kamera je ve tvaru knihy, nebo můžete upravit knihy tak, aby držely kameru nenápadně mezi knihami.

Dekorační předmět - jakákoli váza, rám obrazu nebo jiný ozdobný předmět včetně hraček, které mohou zakrýt nebo skrýt kameru, bude dobrý nápad k umístění.

Zrcadla - dalo by se koupit dvoustranné zrcadlo a tam dát špionážní kameru. Nebo v opačném případě lze koupit přímo zrcadlo se zabudovanou skrytou kamerou.

Lampy - dá se vyjmout jedna žárovka nebo lampa ven a dát dovnitř špionážní kameru ukrytou v lampě.

Květy a rostliny - dalo by se dát malou kameru dovnitř květu nebo do květináče a položit ji na okenní parapet například. Skrytí v pestrobarevných rostlinách bude fungovat obzvláště dobře.

 

Doufáme, že tyto tipy a návrhy týkající se skrytých a špionážních kamer vám pomůže vysledovat a zaznamenat, a to bezpečně a efektivně. Širší nabídku špionážních kamer naleznete přímo na stránce COOL-MANIA.cz