Nejlepší elektronický překladač vět a textů Langie Translator: TOP # 1 ve světě

Nejlepší elektronický překladač vět a textů Langie Translator: TOP # 1 ve světě. 53 jazyků v kapse - kapesní překlad úplně všude! J e tu nejlepší online / offline překladač Lang určen pro obousměrný hlasový překlad slov!

U nás již v prodeji!

Překladač vět? Překladač textů? Překladový slovník? Hlasový překladač? To vše, a ještě mnohem více dokáže náš elektronický translator Langie. Jen v šesti písmenech se ukrývá neuvěřitelných 52 jazyků včetně češtiny či češtiny. Tento jedinečný překladač představuje doslova revoluci v komunikaci, protože zaručuje až neuvěřitelnou přesnost překladu.

prekladac cz Langie

Je určen úplně všem, ať už jsou to děti nebo starší lidé právě kvůli jednoduchosti používání. Pokud rádi cestujete a poznáváte nové země, v kapse by vám neměl chybět Langie - hlasový elektronický překladač pro obousměrný překlad vět s přímým nahraným zvukovým překladem hlasu. Zaznamenaný překlad si můžete odkontrolovat i na LCD displeji v jeho textové formě. Celý proces komunikace je až neuvěřitelně jednoduchý a zvládnou ho i technicky méně zdatní lidé. prekladac translator vět Langie

prekladac translator vět Langie  překlady slov textů Langie

Toto revoluční zařízení vám poslouží i jako multimediální přehrávač videí, obrázků či jako skupinový tlumočník (přes wifi můžete spárovat více překladačů Langie). Je tedy vhodný zejména pro vícečetné zahraniční delegace. Další variantou využití pro vás bude také možnost učení se cizího jazyka - jednoduše a hravě díky Langie - přehlednému softwaru pro výuku.

Překladač vět Langie překládá vaše texty přímo okamžitě a komunikace je proto zcela plynulá. Díky praktickému miniaturnímu designu je velmi snadno přenosný, můžete jej vložit do kapsy, kabelky a podobně. Určitě oceníte i výdrž baterie, která dokáže napájet Langie až 5 dní v režimu standby - 5 hodin nepřetržitého provozu.

U nás překladač již v prodeji zde: https://www.cool-mania.cz/gadgety/prekladace/digitalni-hlasovy-tlumocnik-langie-s2-preklad-53-jazyku-podpora-3g-sim