Dárky pro muže 2023: TOP # 20 tipů dárek pro muže

​Dárky pro muže 2023: TOP #20 tipů dárek pro muže. Nemáte nápady?? My Vám poradíme jaký dar pro otce, přítele, kamaráda, chlapa, manžela – dárkové inspirace pro Vás.

O mužích se zvykne říkat, že jsou jako věčné děti. Nezáleží přitom zda jde o manžela, přítele, bratra, kamaráda, otce či dědečka. Každý z nich potřebuje mít svou "pánskou zábavku", bez které by si svůj život uměl jen velmi těžko představit. Někteří jsou tzv. autíčkáři, jiní naopak muzikanti či vášniví cestovatelé. Při výběru správného dárku pro muže je proto důležité, abyste vašeho obdarovaného znali co nejlépe. Víte čemu se věnuje? Jaké má záliby a co mu obyčejně vyčaruje úsměv na tváři? V takovém případě bude pro vás velmi jednoduché vybrat ideální dárek pro muže, dárek pro otce, dárek pro přítele, dárek pro kamaráda či dárek pro manžela.

Pokud je ale výběr dárku pro vás stresující záležitostí, určitě vám při rozhodování pomůže seznam našich TOP 20 tipů dárků, ze kterých si zaručeně vyberete. Máme pro vás skvělé tipy na dárky pro kamaráda, dárky pro muže do auta, různé vtipné dárky pro muže , jakož i dárky pro muže na Vánoce. Existuje totiž jen velmi malá pravděpodobnost, že by muž neměl rád auta, hudbu, sport, elektroniku, zábavu či cestování. Znáte snad takového?

 

dárky pro muže

Originální dárek pro muže - manžela, otce, bratra, strýce či kamaráda přitom vybavíte přímo z pohodlí vašeho domova a to v našem e-shopu Cool-mania.eu . Pokud už tedy hledáte vhodný tip na dárek pro muže k narozeninám, svátek, valentinský dárek pro muza, dárek pro muže k 50, dárek pro muže na Vánoce , nebo jakoukoli jinou příležitost, stačí pokud se pohodlně usadíte, vezmete do ruky laptop, tablet nebo mobil a ponoříte se do bohaté nabídky našich TOP vybraných produktů .

Připraveni?

#TOP 1 Dárek 3D dřevěné mapy na zeď - originální dárek pro muže, dárky pro muže originální

Dárek pro muže originalny dárky pro muže

Ať už obdarováváte muže - dobrodruha , nebo kohokoli s kvalitním vkusem pro interiérový design, 3D mapa je zaručeně volbou číslo 1. Nechte ho vizualizovat si svůj cestovatelský sen . Díky 3D mapě k němu bude mít každý den o něco blíž. Krásně se vyjímá v ložnici, domácí pracovně, v kanceláři ve firmě, podniku, ale také v dětském pokoji malého školáka. Mapa je vyrobena z několika dřevěných částí, z nichž každá je ručně opracována. Mluvíme jak o poctivě vyrobeném, luxusním interiérovém doplňku , ve kterém je možné vybrat si z více barev dřeva , tak různých rozměrů (od 100 cm x 60 cm až po 300 cm x 175 cm). Jedná se o skvělý osobní dárek pro muza, který zapasuje do jeho životního stylu.   Stačí, když kliknete na příslušný odkaz, zvolíte barvu a velikost a za pár dní se může váš obdarovaný těšit z krásného a zejména originálního dárku.

#TOP 2 Dárek kancelářský kožený SET – luxusní dárky pro muže - dárek pro šéfa, otce, kolegu

dárky pro muže luxusní dárek pro sefa

Všechny luxusní dárky pro muže z této kategorie jsou vyráběny z kvalitního dřeva a prvotřídní 100% syntetické kůže, vše ručně a poctivě šité a zpracované HAND MADE výrobou . Jedinečný design kůže se dřevem působí maximálně noblesně - tip na luxusní dárek pro muže , doplněk do kanceláře či pracovny. Tyto sety a doplňky působí luxusně a vkusně díky použití prvotřídních materiálů při výrobě a jsou tedy vhodným jako dárek pro šéfa, otce, kolegu nebo dědečka. Určeno pro každého muže, který má rád pořádek a potrpí si na aby to i nějak vypadalo! Kancelářský set či doplňky do kanceláře rozhodně pomohou udržet organizovaný pořádek na stole a přitom vypadají efektně a vkusně!

 

#TOP 3 Dárek luxusní whiskey SET exkluzivní dárek pro muže k 30, 40, 50 či 60 narozeninám

dárek pro chlapa tipy na dárky muzi chlapi

Luxusní dárky jako skleněné whiskey sety, nebo sklenice - tip na dárek pro muže k 30, 40, 50 či 60 narozeninám. Doplňky které udělají ze servírování whisky, nebo burbonu zážitek! Stylové a elegantní sety a vinné či whiskey elementy v krásném provedení - jedinečný doplněk do každé domácnosti, pracovny, domácího baru či na chatu jako vkusný a exkluzivní vánoční dar pro náročné. Věnujte dárek pro přítele, otce nebo syna, nebo jako tip na dárek na narozeniny pro šéfa, kolegu, nebo přítele v podobě krásného drink setu, nebo sklenice či doplňky k servírování alkoholu či vína. Rozhodne dar, který bude mít své čestné místo v každé pracovně, kanceláři nebo doma v poličce na alkohol.

#TOP 4 Dárek mini chladnička PLECHOVKA – super nápad na dárek pro chlapa, manžela, partnera

dárek pro manzela chlapa muza dárky

Nápaditá a vtipná mini lednička na nápoje ve tvaru plechovky, na plechovky, nebo láhev alkoholu a je přímo stvořená jako dárek pro chlapa k narozeninám, který je cool as tímto mini barem potěší přátele, kolegy, nebo i rodinu. Chladnička ve tvaru plechovy se bude dobře vyjímat například v baru, restauraci, nebo se hodí i do karavanu nebo auta, protože je přenosná. Co může být lepší než když mají muži pánskou jízdu, nebo jedou chatu a venku je horko a po příchodu na chatu vytáhnete z této chladničky božsky vychlazená pivečka, nebo láhev whiskey ak tomu chlazené nealko :) Toto je určitě super nápad na dárek pro bratra, muže, přítele, nebo pro partu kamarádů.

#TOP 5 Dárek Plavky Borat – sexy vtipný dárek pro muže, přítele, kamaráda

vtipný dárce pro přítele muže chlapa kolegu kamaráda

Sexy vtipný dárek pro muže, přítele, kamaráda, ale také jako žertovný dar nastávajícímu ženichovi na rozlučce se svobodou, nebo jako narozeninový dar pro kamaráda - Plavky borat mankini. Tyto unikátní boratovské plavky nikdo nepřehlédne. Váš partner, bratr nebo kolega bude vždy středem pozornosti, nikdo ho na koupališti, nebo u moře nepřehlédne :) Skvělý nápad pro všechny bláznivé lidi s dávkou kuráže si je obléct :)

 

#TOP 6 Dárek Tetovací rukávy - dárek na vánoce pro muže, dárek pro přítele

dárek na vánoce pro muže

Dalším skvělým tipem na dárek pro muže může být i naše „vychytávka“ v podobě tetovacích rukávů . Ty jsou vyrobeny z hi-tech materiálu nylonu a spandexu , který imituje barvu lidské pleti a podobá se dámským punčochám. Právě to způsobuje, že tetování dokonale přilne na kůži člověka a vypadá jako skutečné. Výhodou je obměna tetovacích vzorů, díky čemuž se mu tetování nikdy nezunuje. Možná že nepůjde o ideální dárek pro muže k 50 , ale je vhodný pro muže - teenagera , jakož i všechny ty, kteří by si chtěli vyzkoušet, jaký pocit je mít na ruce tetování, byť falešné.

#TOP 7 Dárek LANGIE - hlasový překladač - tip na dárek pro otce, muže, vánoční dárky pro muže

dárek pro otce muza bratra starkeho

Jazyková bariéra? Žádný problém. O vše se postará digitální tlumočník LANGIE , který vašemu obdarovanému otevře zcela novou bránu do světa. Nejen že zajistí překlad do 53 jazyků , dokonce je nově už i plnohodnotným turistickým průvodcem . Langie je ideálním dárkem pro muže - cestovatele , ale také pro každého, kdo odchází za prací do zahraničí (dárek pro otce). Nápomocný je iv případě, že potřebujete vyřídit online hovor se zahraničním partnerem. Kromě WiFi sítě spolupracuje s mobilní 3G/4G sítí za pomoci Langie SIM karet , které si také můžete zakoupit v našem eshopu cool-mania.eu . Vhodný je jako dárek pro kamaráda , dárek pro muže na Vánoce , ale také jako dárek pro otce , pro kterého dokáže být studium nového jazyka obzvláště náročné. Překladač Langie disponuje mnoha funkcemi.

#TOP 8 Dárek Falešné ledové kostky 100ks - dárek pro muže pivaře, vinaře atd

tip na dárek pro muže muže chlapa dárky

A při zařizování interiéru nemůžeme zapomenout na tento originální dárek pro muže vinaře, pivaře atd.. - Exkluzivní, elegantní, umělé ledové kostky 100ks které jsou k nerozeznání od pravých. Tímto dárkem pro přítele, frajera, otce uděláte trefu do středu terče! Umělá akrylová kostka ledu do nápojů či jako dekorace mís (nádob) se šampaňským   představuje ideální řešení pro každého, kdo vytváří různé prezentace nápojů, kde reálný led nemá své místo. Pokud potřebujete naaranžovat elegantní zátiší či zajímavý vzhled drinku, Umělé ledové kostky jsou ty pravé pro vás.   Falešné ledové kostky působí okouzlující, jako dekorace či doplněk každé párty. Originální a stylový dárek pro muže , který zajisté ocení váš výběr a určitě hned tento skvělý a hlavně praktický dárek odzkouší.

#TOP 9 Dárek whiskey Smoker kit – exkluzivní dárek pro moderního muže

osobní dárek pro muže luxusní dárky pro chlapa muže

Tento dárek by měl být must-have výbava každého milovníka kvalitní whiskey . Krásný a stylový dárek pro vašeho manžela, otce, dědečka, nebo šéfa, zkrátka pro každého muže . Jednoduchý způsob, jak učinit každou sklenici jedinečnou a sofistikovanou. Díky modernímu a odolnému designu se snadno používá a pomocí ní se může stát každý prémiovým domácím barmanem. Čtyři různé dřevěné štěpky dodávají hloubku a chuť, díky čemuž můžete v každém nápoji zažít přirozený kouř ze dřeva . Udírna je vhodná i na vaše koktejly, víno nebo kulinářské umění. Víčko můžete darovat milovníkovi whisky, určitě se stane výborným společníkem. Tak už více nepřemýšlejte a obdarujte Vašeho blízkého tímto luxusním a pravým pánským dárkem.

#TOP 10 Dárek Univerzální USB smart pumpa - dárek pro tátu, manžela, dárky pro muže do auta

Dárek pro manžela

Skutečný muž má rád věci pod kontrolou a v případě poruchy je připraven rychle a efektivně zasáhnout. Právě proto by v povinné výbavě každého muže neměla chybět kvalitní pumpa. Nebavíme se však o pumpě, při které mu během nafukování narostou svaly. Ta naše přichází s inteligentním smart řešením, je plně elektrická, vzduchová, ovládaná LED displejem a díky svým rozměrům i plně přenosná, kdekoli na cestách. Mimo jiné je snadno nabíjetelná, ať už prostřednictvím přibalené externí nabíječky, nebo přes USB či DC zapalování přímo v autě. Tento náš tip na dárek pro muže je vhodný jako výbava pro automobil, motorku, kolo, ale i nafukovačku . Ideální jako dárek pro otce, dárek pro přítele či dárek pro manžela. Potěší prostě každého chlapa, který tráví většinu svého času na cestách.

 

#TOP 11 Dárek Svalový stimulátor EMS - dárky na vánoce pro muže, dárek k narozeninám pro muže

dárek pro přítele

Pokud se chystáte obdarovat muže , který touží po krásném vypracovaném těle , našli jste mu v tuto chvíli ideální dárek. Možná má jen málo času, sedavou práci, nebo ho cvičení v posilovně prostě nebaví. Tak či onak, náš svalový stimulátor EMS mu pomůže dostat se do formy. Tento originální dárek pro přítele ocení všichni muži bez ohledu na úroveň kondice. Ať už hledáte dárek pro otce s pivním bříškem, pro aktivně sportujícího manžela na zintenzivnění tréninku, nebo pro přítele , který by chtěl vyformovat postavu s minimálním úsilím, jste na správné adrese. Nenápadně si schová stimulátor pod oblečení , stisknutím aktivuje a nechá pracovat během řízení, čtení či sledování TV. Ocení ho i starší muži, kteří se obtížněji dostávají do formy a při běžném cvičení v posilovně jsou obyčejně náchylnější ke svalovým zraněním. Proto může být EMS stimulátor skvělý dárek pro muže k 40 , dárek pro muže k 50 , nebo dárek pro muže k 60 narozeninám .

#TOP 12 Dárek Šátky na obličej a hlavu - vtipné dárky pro muže, dárek pro přítele

dárek pro kamaráda

Ochrana obličeje se stala jakýmsi novým standardem, ale kromě ochranné funkce není třeba zapomínat ani na image. Na ten si kromě žen potrpí dnes už i pánové . Pokud hledáte dárek pro muže , který je milovníkem filmů či zvířat, koupí šátky s daným motivem rozhodně nic nezkazíte. Využít ji dokáže během turistiky, sportu ale i při běžných nákupech v potravinách. Šátky jsou vyrobeny ze 100% polyesteru , díky čemuž dokonale zachycují nečistoty a škodliviny z vnějšího prostředí efektivněji než jiné materiály. Kromě ochranné funkce jde io imageový a zejména vtipný dárek pro muže, se kterým bude na veřejnosti nepřehlédnutelný.

#TOP 13 Dárek USB klíče pro muže - dárek na vánoce pro muže, dárky pro muže originalne

dárky pro muže originalně

Dalším skvělým tipem na dárek pro muže je i USB klíč s originálním provedením . U nás jich najdete hned několik, od vtipných až po tématické . Obdarovat jím můžete bratra, přítele, manžela, otce, strýce, švagra, kamaráda, zaměstnance či obchodního partnera. Jednoduše kohokoli a při jakékoli příležitosti. Je jedno jestli hledáte dárek na 50 pro otce , valentinský dárek pro muza , nebo dárek pro muže na Vánoce . USB klíč využijí kdykoli. Mohou si jej připnout na klíče a stylově přenášet data mezi různými zařízeními . Originální a účelové, co řeknete?

 

#TOP 14 Dárek Kamery do auta - dárky pro muže originalně, dárky pro muže do auta

dárek k narozeninám pro muže chlapa otce bratra kamaráda

Skvělý dárek k narozeninám pro muže? Opět zásah do černého. Kamera s GPS, 4K rozlišením, duálním objektivem je snem snad každého muže s vlastním automobilem. Zaznamenává pohyb auta a udržuje jej pod dohledem 24 hodin denně . Zaručená bezpečnost, která napomáhá při dokazování pojistných událostí a slouží i jako černá skříňka pro záznam GPS souřadnic. Na výběr máme několik skvělých modelů , ale pokud jste se v předchozích větách ztratili v odborných pojmech, zavolejte nám a my vám s výběrem rádi pomůžeme :) Kamera je vhodná jako dárek pro otce na Vánoce , nebo osobní dárek pro muza -autíčkáře. Ale vlastně je to i dárek pro celou rodinu , neboť nikdy nevíte co se může stát a vždy je dobré mít důkaz o tom kdo pochybil, nebo co se vlastně na cestě stalo.

 

#TOP 15 Dárek Masážní vibrační pistole - tip na dárek pro muže pro dokonalé uvolnění těla

dárek pro muže k 60 narozeninám

Fyzická a mentální zátěž s sebou přináší několik problémů, mezi něž obvykle patří i ztuhlé svalstvo. Masérů je sice na světě dost, ale žádného z nich si s sebou domů či na cesty nevezmete. A právě zde nastupuje na scénu náš šikovný pomocník - Masážní vibrační pistole . V případě, že hledáte dárek pro muže s fyzicky náročnou prací, sportovce, nebo kohokoli kdo má rád uvolnění v podobě masáže, tento dárek si okamžitě zamiluje. 5 úrovní rychlostí a 5 masážních hlavic, dokonale uvolní napětí v těle a poskytne hlubokou uklidňující masáž. Masážní pistole představuje také vhodný tip na dárek pro muže k 60, 50, 40, 30 jelikož svalstvo lety chabne a je proto třeba věnovat mu zvýšenou péči.

 

#TOP 16 Dárek Vyhřívané věci na tělo - vánoční dárky pro muže, skvělý dárek pro tátu

vánoční dárky pro muže vánoční dárek pro muže, otce, dědečka

Jen si to představte. Venku mrazivý chlad a minusové teploty , ale vaše tělo je v příjemném teploučku . To jistě ocení každý zimomřivý chlap. Praktický dárek pro otce, dědečka, manžela, přítele nebo kohokoli koho trápí studené nohy, ruce či jiná část těla. Dopřejte jim elektricky vyhřívané vložky do bot, vyhřívané rukavice, ohřívač křížů nebo teplé vyhřívané ponožky . Ideální vánoční dárek pro muže v chladném prosincovém období, nebo dárek pro otce k narozeninám . S našimi vyhřívanými věcmi na tělo už nebude muset dokola poslouchat starou známou větu: "Pořádně se oblékni".

 

#TOP 17 Dárek Magnetické kuličky Neocube - dárky pro muže originalně, dárek pro otce

dárky pro muže originalně

Už jste slyšeli o magnetických kuličkách Neocube ? Ještě ne? Tak teď máte jedinečnou příležitost. Sada obsahující 216 kuliček v průměru 5 mm vyrobených ze speciálního materiálu , v různých barevných kombinacích je úžasným nástrojem pro rozvoj fantazie, motoriky a kreativity . Dárku se potěší děti, dospělí ale i starší lidé. Právě z tohoto důvodu jde o vhodný tip na dárek pro muže k 40 , dárek pro muže k 50 , či tip na dárek pro muže k 60 narozeninám . Jelikož kromě zmíněných funkcí působí i jako antistresová pomůcka , je vhodným dárkem prakticky pro kohokoli bez věkového omezení. Budete překvapeni, když je uvidíte zahloubených a plně ponořených do vytváření nových geometrických útvarů.

 

#TOP 18 Dárek Karaoke párty mikrofony - tip na dárek pro muže, objevte v něm novou superstár

dárek pro muže k 40 50 60

Rád si zpívá ve sprše, v autě nebo si jen tak "pomlká" na veřejnosti? Dovolte mu projevit svůj talent naplno . Darováním karaoke mikrofonu zjistíte, zda bude patřit pouze k bavičům svých přátel na chatě, nebo oslní i na větších pódiích. Tak či onak, zazpívat si oblíbené známé písně je vždy velká zábava . Mikrofon disponuje bluetooth reproduktorem a držákem na telefon s měničem hlasu . Kromě toho má také LED podsvícení a podporu micro SD karet. Ideální dárek pro muže, (dárek na 40, 50, 60 pro muže) děti, ale také kolektiv lidí.

 

#TOP 19 Dárek LED svítící pásek - dárky pro muže do auta, imageová světelná dekorace

dárek pro přítele

Stylové podsvícení do auta, pokoje nebo kdekoli do interiéru ? Další skvělý tip na dárek pro muže , který si potrpí na imageové věci. S LED páskem dokáže vytvořit flexibilní osvětlení jakéhokoli tvaru a vložit jej i do úzkého prostoru. Pásek je voděodolný a nespotřebuje mnoho energie . Je jednoduchý na instalaci a díky úspoře energie má životnost až 15 000 hodin . Dárku se určitě potěší každý chlap, který má sklon k autům, ale také domácímu kutilství. Díky svítícímu pásku vytvoří v prostoru zcela novou atmosféru. Vhodný jako dárek pro otce , dárek pro přítele , nebo dárek pro manžela .

 

#TOP 20 Dárek LED svítící boty – můžete zazářit kdekoli - dárek k narozeninám pro muže, kamaráda

dárky pro kamaráda

Součástí života snad každého mladého člověka je móda. Od výstředního účesu, přes originální oblečení až po pohodlnou, stylovou obuv. Pokud už je řeč o obuvi, co byste řekli na LED svítící boty , se kterými zazáří na každé párty, festivalu, nebo jen tak na ulici ? Coolový dárek , který lze snadno ovládat pomocí mobilního zařízení přes bluetooth . Stačí, když v aplikaci vyberete barvu a boty začnou svítit ve vámi zvoleném barevném odstínu. Tomuto dárku se potěší každý mladý muž, který chce být jednoduše „cool“. Tenisky jsou výborným tipem na dárky pro muže na Vánoce , nebo jako dárek pro muže k narozeninám, dárky pro kamaráda.

#TOP 21 Dárek extravagantní hadí pero – exotický dárek pro muže, kolegu, šéfa

dárek pro šéfa kolegu kamaráda luxusní elegantní seriózní

Exotický a stylový dárek pro muže - extravagantní a luxusní hadí pero je skutečnou lahůdkou pro milovníky kaligrafie a ručního psaní s perem. Detailní zpracování spolu s lesklým povrchem zajišťuje, že pero působí opravdu elegantně a atraktivní. V kombinaci se symbolikou hada a kobry vytváří kaligrafické pero s hadem dokonalou rovnováhu mezi sofistikovaným designem a praktickou funkčností. Exotický a moderní dárek pro partnera, šéfa či kolegu , kterým určitě nic nezkazíte :)

 

#TOP 22 Dárek antistresový míček – dárek, který potěší každého muže

vtipné dárky pro muže chlapy muzi vtipný dárek

Tak tento dárek snad ani netřeba více popisovat :) Na beton potěší každého muže. Antistresový míč či míček gumový ve tvaru ženského prsa je výborným prostředkem ke zmírnění nervozity a stresu u pánů. Jedná se o dokonalou imitaci ženského poprsí. Můžete ji mačkat v rukou jak jen chcete. Pokud se opravdu potřebujete zbavit své frustrace, můžete si ho i házet. Nikdo nebude proti a také nikoho nebudete obtěžovat. Míč ve tvaru prsa má antistresové účinky , dokáže vám uvolnit se kdykoliv, ať jste nervózní, nebo se jen necítíte zrovna komfortně. Užijete si s ní spoustu zábavy a vždy budete středem pozornosti. Antistresový míč je příjemný na dotek a velikostně výborně zapasuje přesně do ruky, ideální tip na dárek pro muže v každém věku a pro každou příležitost (narozeniny, svátek, výročí).

 

Toto vše a ještě mnohem více naleznete v e-shopu www.cool-mania.cz