Dárky pro děti 2023: TOP # 20 tipů dárek pro chlapce a dívky

Dárky pro děti 2023: TOP #20 tipů dárek pro chlapce a dívky. Nemáte nápady?? My Vám poradíme jaký dárek pro dítě na narozeniny, vánoce atd. Nejlepší dárkové inspirace pro Vás.

Ach ty naše děti ... je tak jednoduché vybrat dárek pro dítě když je ještě malinké, tehdy ještě nic neošetře a baví ho skoro všechno, čili když vybereme dárek pro 5 letého chlapce či dívka , ještě je to v pohodě, bude vděčné a potěší se každému dárku. Ale jakmile děti povyrostou, rostou s nimi i jejich nároky na dárek ai se člověk musí věru zamýšlet, jaké dětské dárky by byly nejvhodnější. Je jasné, že vybíráme odlišné dárky pro chlapce a dárky pro dívky , protože to by se třeba chlapec nezlobil, kdybychom mu dali jako dárek pro 10 letého chlapce například kosmetický kufřík se šminkami. Nebo pokud bychom přemýšleli jaké jsou vhodné dárky pro dívky na narozeniny , a dali bychom jim například fotbalový míč, to by také nebyly nadšené. Totéž je, když hledáme vánoční dárky pro kluky, nebo dárky na vánoce pro dívky . Rovněž je třeba uvážit, například jaký dárek pro 7 letého chlapce je vhodný, protože pokud mu věnujeme dárky pro děti od 10 let, také to nemusí být dobrá volba. A pak je tu nejnáročnější věková skupina - dospívající děti, víme velmi dobře jak nás umí potrápit když hledáme vhodné dárky na vánoce pro teenagery, to je katastrofa vybrat něco vyhovujícího a coolového...


A Vánoce jsou celkově pro nás rodiče totál zabírák, hledáme tehdy dárky na vánoce pro děti doslova úporně, a tehdy by se opravdu sešlo, kdyby někdo uměl poradit nějaký tip na dárek pro dítě . My vám v našem blogu nabízíme tipy na dárky pro děti , ať už jako dárek pro 8 letého chlapce či dívku, dárek pro prvňáky, dárek na 18 pro kluky i pro dívky. Takový vhodný dárek pro 11 letého chlapce by mohly být například svítící LED boty , jako dárek pro 13 letého chlapce bude výborné i užitečné zábavné rouško s 3D potiskem . V našich tipech dárků pro děti naleznete inspiraci na vánoční dárky pro děti, dárky k narozeninám nebo jen tak pro radost. Tak se pohodlně usaďte u šálku dobré kávy nebo čaje, a ať se líbí prohlédněte si naše tipy na prezenty, a nejen jako dárky pro děti na Vánoce , ale na jakýkoli svátek nebo k jakékoli příležitosti.

 

dárky pro děti

#TOP 1 dárek Svítící LED boty - Dárky pro děti

dárky pro děti

Věnujte tento coolový dárek pro děti – tyto stylové LED svítící botasky s multibarevnou LED podrážkou, se kterými každý zaujme na párty nebo při každodenním nošení. Tato módní vychytávka patří mezi vynikající dárky pro děti, ať už na vánoce nebo k narozeninám . A hlavně mladá generace ocení, že tenisky mají ovládání různých barev a dokonce barevné LED diody reagují na rytmus hudby. Pokud zrovna nemáte chuť zazářit na diskotéce nebo taneční zábavě, tak si udělejme párty každý den a zazářme jako hvězda parketu klidně i cestou do školy nebo jen tak ven, vždyť tento dárek i pro teenegera umí zaujmout a být cool. LED svítící tenisky - coolový dárek nejen pro mladé patří mezi originální tipy na dárky pro děti, jako dárky pro kluky či dárky pro dívky.

#TOP 2 dárek LED trička - dárek na každou párty

dárek pro 15 14 13 12 11 10 9 letého chlapce
A stejně, můžete vyniknout na diskotéce, v baru nebo někde na koncertě s tímto LED tričkem. Ale proč si neudělat i diskotéku a zábavu leckde, nebo zaujmout i třeba venku? Tento coolový dárek je výborný dárek pro 13 letého chlapce nebo i jako dárek pro chlapce i dárek pro dívky. Trička jsou vybavena super svítícím a blikajícím panelem, který reaguje na hudbu a bliká do rytmu. V našem e-shopu naleznete různé motivy a velikosti triček, stačí si jen vybrat LED dárek pro děti.
 

#TOP 3 dárek Karaoke párty mikrofony - skvělý dárek pro karaoke zábavu

vánoční dárky pro děti

A nemusíte ani chodit na koncert, divadlo či kabaret, představení si můžete udělat přímo doma s tímto dárkem pro děti a celou rodinu. Karaoke bluetooth mikrofon je dokonalý dárek pro dítě, dárek pro chlapce nebo i jako dárek pro dívku , který určitě pobaví diváky - rodinu, nebo i ulici, pokud si zazpíváte na balkoně :) Vyzkoušejte si zazpívat známé písně a čekejte na odezvu diváků. Pokud se všichni rehocou, tak to byl vskutku "zajímavý výkon", pokud pláčou tak asi bylo řekněme trochu fiasko, ale jedno je jisté, s tímto mikrofonem se zabaví všichni. Tento skvělý gadget patří zaručeně mezi tipy na dárky pro děti .

#TOP 4 dárek Magnetické kuličky - NEOCUBE - ideální dárek pro každé dítě

dárek pro 10 letého chlapce

Magnetické kuličky NEOCUBE – ideální dárek pro děti na narozeniny. Toto je skvělý relaxový dárek pro dítě na vánoce či k jinému svátku. Magnetické kuličky podporují kreativitu a prostorovou představivost, uvolňují napětí a stres, a zároveň posilují soustředěnost a procvičují motoriku. Jsou vhodné pro všechny věkové kategorie nejen jako dárek pro dítě . Tyto Buckey Ball kuličky si děti jednoduše zamilují. Prostě úžasný tip na dokonalý dárek pro děti na pobavení a odbourání stresu, se kterým určitě nic nezkazíte pokud ho věnujete jako dárky pro kluky či dárky pro dívky :)

#TOP 5 dárek Přezky na opasek - stylový doplněk k outfitu

dárek pro 7 letého chlapce
 
Chci být kovboj! Já zase chci být motorkář! A já se chci cítit jako zpěvák skupiny Metallica! Že je to nemožné? Ale kdepak, právěže velmi snadné. Stačí věnovat vašemu dítěti originální dárek pro chlapce či pro dívku a - přezku na opasek a bude tím, kým jen bude chtít. Mezi naše tipy na dárky patří určitě i přezky na opasek, a v našem e-shopu si můžete vybrat z mnoha motivů, od loga hudební skupiny, přes oblíbené hrdiny z filmů až po dětské postavičky z pohádek či her. Najdete u nás i vtipné a coolové přezky na opasek, které jsou vhodné například jako dárek na vánoce pro teenagery .

#TOP 6 dárek Elektronické bicí, nebo piáno - dárek, který bude hrát podle vašeho rytmu

dárky na vánoce pro děti

Elektronické bicí - silikonová podložka set s 9 bubny + bluetooth reproduktor   s nožními pedály je snadno přenosný hudební set. Dobrý tip na dárek pro děti, se kterým můžete zahrát melodii jakou jen chcete. A že nejste dokonalý bubnista a neumíte tak uchvacující bubnovat? To nevadí. Tento dárek je limitován jen vaší fantazií, hrajte melodii jakou jen chcete. Pokud vám to jde dobře, tak si rodina bude dupkat nohou do rytmu, a pokud vám to nepůjde, tak maximálně budou bouchat sousedé koštětem do stropu :)   Bluetooth elektronické bubny určitě patří mezi originální dětské dárky, nebo   například dárky pro dívky na narozeniny i pro kluky.

 

#TOP 7 dárek Neonové Purge masky - coolový dárek pro teenagery

dárek na 18 pro kluky
 
Tak a jsme u super nápadu jak věnovat coolový dárek pro kluka nebo dárky na vánoce pro teenagery. LED masky s motivy scary či horror, každopádně zaujmou doslova hned na první pohled. Vynikající dárek na 18ku pro kluky, určitě s tím ohromí všechny mladé slečny, které z nich budou paf :) Vždyť svítící purge maska ​​nebo skull masky se jen tak nevidí každý den. A tento dárek patří mezi tipy na dárek pro děti hlavně na svátek Halloween , tehdy tyto masky například i jako dárek pro 13 letého chlapce vytvoří tu správnou strašidelnou atmosféru a vyvolají údiv a respekt na tvářích všech kolemjdoucích.

#TOP 8 dárek Neonové Rave masky - dárky pro kluky, které přitáhnou pozornost

dárky pro kluky
 
Další dárek pro chlapce nebo dárek pro dívku , který jistě zaujme okolí a přitáhne pozornost. Neonové rave masky působí opravdu tajemně a strašidelně a reagují na zvuk, tlesknutí rukama nebo na rytmus hudby. Originální a zajímavý tip na dárek pro děti . Ale tyto masky jsou spíše vhodné jako dárky pro děti od 10 let nebo jako dárek pro chlapce na 18 narozeniny, neboť ty menší děti by se mohly leknout. I když v dnešní době jsou děti již řádně vycvičené a zvyklé na scary atmosféru ve hrách na počítači nebo na hracích konzolích. Maska je vybavena zvukovým senzorem a bliká, podle zvuku nebo jak hraje hudba.

#TOP 9 dárek Programovatelné brýle CHEMION - stylový dárek pro dívky i chlapce

dárky pro dívky na narozeniny
 
Sluneční brýle známe asi všichni a stačí nám, že chrání před sluncem. Ale tyto programovatelné LED party MATRIX brýle mají vlastní software . Topka nápad na dárky pro děti! Napiš si ten správný text nebo si vyber ze spousty různých předvolených animací a věř, že budeš středem pozornosti všude kde se objevíš! S těmito programovatelnými led brýlemi si získáš pohledy všech kolem. Jsou nejlepším způsobem jak vyniknout na párty nebo jen tak venku na ulici, zaručeně způsobí poprask! Horký tip na coolový dárek pro teenagery nebo jako dárky pro dívky na narozeniny.

#TOP 10 dárek Tetovací rukávy - dárek pro teenagery

dárek pro 13 letého chlapce
 
Chci mít vlastní tetování! Novodobé děti už od útlého věku otravují rodiče s tím, že kdy si už mohou dát tetování. Většina to má dovoleno až od osmnácti. Ale než tedy my rodiče povolíme opravdové tattoo, tak udělejme kompromis a věnujme našim dětem tyto nápadité a zajímavé tetovací rukávy s různými motivy a barvami. Poutavý a netradiční tip na dárek pro děti , například jako dárek pro 13 letého chlapce nebo jako vánoční dárky pro chlapce . A maminky budou klidné, že děti to mají na rukou jen „jakože“ a večer TO sundají, a dokonce se TO dá prát :)

#TOP 11 dárek Levitující předměty - stylový high-tech dárek pro děti

tipy na dárky pro děti
 
Levitující předměty se stávají absolutní topkou a špičkou high-end technologických vychytávek. Toto je už opravdu nejen originální dárek pro děti , ale také stylový a nadčasový. Vždyť si jen představte reakci vašeho dítěte, když mu věnujete takovou šikovnou věcičku jako například bluetooth UFO reproduktor , který se vznáší nad podložkou! Nebo antigravitační glóbus či měsíc , které mají navíc i podsvícení ve tmě, aby byl futuristický efekt dokonalý. Mimochodem, glóbus je vhodný jako dárek pro prvňáčky , má edukativní charakter, jelikož je tam celá mapa světa. V našem e-shopu si můžete vybrat různá provedení levitujících předmětů, v různých barvách a tvarech.

#TOP 12 dárek Dětská LCD tabule na kreslení - inteligentní dárek pro děti

tipy na dárky pro děti
 
Znáte to... potrhané papíry, stůl nebo i stěny. Každé dítě se potřebuje realizovat a proto hledá jakýkoli povrch kde bude zkoušet své kreslené kreace. Ale problém je, že to například ze stolu nebo ze stěny nelze umýt. Máme tu pro vás inteligentní tip na dárky pro děti , tato LCD tabule na křelení je ideální dárek pro děti na vánoce nebo jako dárek pro děti na narozeniny . Inovativní ultralehká LCD tabule obsahuje pero pro pohodlné psaní, a poskytuje tisíce obnovení obrazu jedním tlačítkem. Tento skvělý dárek pro dítě, ale i pro dospělé, je šetrný k očím a přírodě a může sloužit také jako skvělá pomůcka do kanceláře jako zápisník, komunikační nástroj nebo připomínkovač.

#TOP 13 dárek Šachy pro tři hráče - už nebudete na šachy jen dva :)

dětské dárky - dárek pro dieta děti
Tento dětský dárek - šachovnice pro tři hráče , je jako stvořený pro dlouhé zimní večery, když vás je doma víc a máte chuť na společenskou hru. Ideální draček pro děti, ale i dospělé , pro přátelská setkání. Napětí z běžné šachové partie bude ještě více znásobeno. Toto šachy pro 3 lidi je ideální pro všechny milovníky stolních her, které již běžné šachy nebaví, nebo rádi vyzkouší nové věci. Také ho můžete darovat a potěšíte tím své blízké. Nebo i během celého roku najde své využijte i při hře šachu venku, v parku nebo na chatě či doma, možností je zkrátka hodně, stačí najít jen soupeře a šachová partie může začít :) Nápadité, stylové a vtipné dárky pro děti, dárky pro kluky, nebo dárky pro dívky.
 

#TOP 14 dárek 3D mapy na zeď - dárek pro dieta (děti) na narozeniny, svátek či vánoce

dárek pro dieta (děti) na narozeniny, svátek či vánoce
Dřevěná mapa světa je originální dárek pro dívku či chlapce. Dopřejte dětem jim pocit, že jim celý svět leží u nohou a zavěste tuto mapu na zeď do dětského pokoje. Má laserem vygravírované kontinenty a má precizní zpracování . Každý jeden kus je ručně opracován, kde se opravdu dbá na každý detail. Celá cestovatelská mapa na zeď se skládá z několika dřevěných částí , které lze na milimetr přesně spojit. Je to jako jednoduché puzzle. Mapy na zeď kromě stylového doplňku každého interiéru, určitě působí i edukativně, jelikož děti budou mít celou mapu světa stále před očima. Bude to zaručeně skvělý dárek pro každé dítě , ať už jako dárky pro kluky, dárky pro dívky, nebo dárky pro děti od 10 let. Coolový dárek pro děti.

#TOP 15 dárek Newtonovo kyvadlo - dárky pro děti (chlapce, holka) na Vánoce či narozeniny

dárky pro děti (chlapce, holka) na Vánoce či narozeniny
Fascinující věciče - Newtonovo kyvadlo. Tato sofistikovaná ewtonova houpačka (kolébka) s kuličkami je zařízení fungující na principu, který objevil Isaac Newton. Jedná se o přístroj zachovávající hybnost a energii . Kyvadlo je dobrý tip na dárek pro děti, chlapce nebo dívku a bude se krásně vyjímat na psacím stole, nebo na poličce v knihovně či v dětském pokoji. Pokud se rozhodnete kyvadlo darovat, určitě jím potěšíte své děti, rodinu či známé. Newtonovo kyvadlo s kovovými tyčemi a kovovými koulemi je položeno na kvalitním dřevěném podstavci. Rozkývejte všechny kuličky v příčném směru a dívejte se, jak vytvářejí krásné divadlo a nádherný efekt vlny. Rytmický zvuk kovových kuliček má uklidňující účinek a odbourává stres. Univerzální dárek pro všechny děti, ať už jako dárek na vánoce, dárek na narozeniny, nebo k jinému svátku .

#TOP 16 dárek Automat na bonbóny - originální tip na dárek pro děti nejen na vánoce

originální tip na dárek pro děti nejen na vánoce
Něco za něco... Mají vaše dětičky chuť na sladké? No tak ok, ale jen pokud se už pořádně najedli a hlavně, musí si ten bonbon, nebo sladkou odměnu chytit :) Automat na cukriky - stroj na chytání sladkostí bude fungovat se skutečnými i falešnými penězi. Jednoduše naplníte automat bonbóny, žvýkačkami, či malými hračkami. Aby děti získaly svůj bonbon či jinou sladkost, musí na tom tvrdě popracovat. Nechte své známé či rodinu přispět pár umělými či skutečnými mincemi a budou mít možnost vyhrát nějakou sladkost . Zábava pro vaše děti i pro celou rodinu. Takové dárky pro děti na Vánoce či jako dárek pro děti na narozeniny jistě potěší.

#TOP 17 dárek maska ​​na obličej nebo kostým - scary dárek hlavně pro kluka ale i pro nebojácnou dívku :)

scary dárek pro děti, dárky pro chlapce i dívku maska ​​kostým
Masky na obličej a kostýmy pro děti i dospělé na Halloween či karneval. Strašidelné karnevalové dětské i dospělácké kostýmy (masky) pro každou párty, oslavy a jiné příležitosti. Scary dárek pro teenagera , na diskotéku na halloweenskou párty, kde určitě přitáhne pozornost každého naikolo svým hrůzostrašným zjevem. Strašidelné hororové masky budou stále IN, čím strašnější tím zábavnější a vaše děti jistě ocení, že i když jste dospělí, tak víte jak potěšit školáka či školačku i dospívající mládež super dárkem , a že i vy umíte být cool rodiče :) Dětské dárky - originální tip na dárek pro děti.
 

#TOP 18 dárek Levitující měsíc - originální dárek pro všechny děti a teenagery

originální dárek pro všechny děti a teenagery kluci holka dieta
Tento originální dárek si Vaše dítě zamiluje. Okouzlující noční lampa v podobě měsíce se volně vznáší na magnetické dřevěné podložce ve vzduchu a otáčí o 360° díky čemuž působí velmi uklidňujícím a relaxačním dojmem . Je to dobrý tip na dárek pro dívku, nebo chlapce do dětského pokoje, nebo i pro teenagera. Jedná se o unikátní lampu, která svojí originalitou okouzlí každého při vstupu do místnosti.   Na výběr jsou dva barevné světelné tóny a to bílý nebo žlutý a možnost nastavení libovolné světelné intenzity dle potřeby. Toto je krásný dárek pro chlapce, nebo i jako dárek pro dívku v jakémkoli věku.
 

#TOP 19 dárek 3D kovové puzzle - dárek hlavolam pro děti i dospělé

hlavolam dárek pro chlapce i dívku skorpion
Dárek jako hlavolam pro vaše děti. Nechte je ať sestaví úchvatnou skládačku trojrozměrného tvaru, která nepotřebuje žádné lepidlo . Model stačí složit pomocí šroubů . 3D puzzle vyžadují trpělivost i chytré ruce! Dokáže vaše dítě poskládat přesnou repliku štíra ? Výsledek úsilí bude vynikající replika štíra, která je obzvláště působivou a poutavou dekorací ať už do dětského pokoje, nebo do domácnosti. Dárky pro děti od 10 let stejně jako dárek pro 8 letého chlapce, dárek pro prvňáčky, nebo jako vánoční dárky pro děti , univerzální pro dívku i chlapce.
 

#TOP 20 dárek Programovatelné LED tričko - Svítící LED dárky pro kluky i holky

dárek pro kluky i holky tipy na dárky chlapec dívku

Tipy na dárky kluk, nebo holka? Věnujte tento LED dárek vašim dětem a budou středem pozornosti každé diskotéky nebo párty. Triko GLUWY je programovatelné přes mobil (bluetooth) - vlastní animace, obrázky či text . Displej obsahuje vysoce svítivé barevné LED diody, lze napsat libovolný text, upravit jeho formát a zobrazit jej přímo na tričku jako pohybující se text . Aktivní hudební ekvalizér zobrazovat na tričku , který bude reagovat na okolní hudbu, takže vaše děti si tento music dárek jistě oblíbí. Svítící LED dárek nejen pod stromeček na vánoce. Skvělý tip na dárek bez ohledu na věk - pro každou dívku, chlapa

 

Toto vše a ještě mnohem více naleznete v e-shopu www.cool-mania.cz