Dárky na Vánoce 2023: TOP # 20 tipy vánoční dárek pod stromeček

Dárky na Vánoce 2023: TOP #20 tipy vánoční dárek pod stromeček pro všechny. Nemáte nápady?? My Vám poradíme jaké vánoční dárky pro ženy, muže, mámu, tátu, pro rodinu či pro děti - vánoční inspirace pro Vás.

Tipy na vánoční dárky

Vánoce jsou před dveřmi...
Že ještě jsou daleko? Pokud si myslíte, že ještě je dost času na vánoční dárky , tak ok. Ale možná se pak stane to, že se ani nenadějete a jako většina lidí se přistihnete při tom, že 2 dny před Vánocemi nemáte žádný dárek pod stromeček :)

A to ani pomyslet na to, že se budete muset vrhnout do toho šíleného chaosu v obchodech, které jsou plné opozdilců co nechali nákup vánočních dárků na poslední chvíli, a to ani nemluvě o nákupu ve stresu a narychlo, kdy se nám může stát, že koupíme opravdu bez rozmyslu cokoli, jen abychom měli alespoň nějaké dárky.

Takže pokud nechcete patřit mezi ty opozdilce, a chcete věnovat svým nejbližším opravdu pěkný dárek (vždy jak těžké je najít ten pravý dárek pro muže či ženu ), jednoduše nakupujte dárky pod stromeček přes internet, a to rychle, spolehlivě a hlavně včas. A kde tedy najít krásné dárky na Vánoce pro ženy, vánoční dárky pro muže, vánoční dárky pro děti či dárek pro mámu?

vánoce dárky pod stromeček

Odpověď na tuto otázku je tady. Náš e-shop Cool-mania.eu je tu pro Vás, vyberte si dárky na Vánoce z našich produktů, pohledejte inspirace na vánoční dárky bez zbytečných stresů venku v obchodech, a to v pohodlí Vašeho domova při teplém krbu nebo někde v kavárně při chutné kávičce.

Tak jak? Už Jste pohodlně usazeni u notebooku, tabletu či s mobilem v ruce? Ano? A ptáte se jestli máme nějaký tip na vánoční dárek? Ovšem... ať se líbí, nechte se inspirovat a podívejte se na naše tipy na vánoční dárky .
A možná právě naše tipy na dárky Vám pomohou najít ty správné vánoční dárky pro rodiče, nebo dárek pro chlapa, děti či ženu, zkrátka dárky pro celou rodinu.

A kromě našich tipů samozřejmě doporučujeme i další naše produkty, například z auto sekce - vyberte vánoční dárek pro milovníky rychlé jízdy , kterou si mohou zaznamenat přes nejnovější FULL HD auto kamery, couvací kamery či monitory s GPS, nebo auto doplňky, LED equalizéry či LED bannery na auto. Nebo je zde naše velmi zajímavá a oblíbená sekce se SPY technikou – taková špionážní kamera naprosto nenápadná v rtu, zapalovači či v brýlích bude úžasným dárkem pro dobrodružné a tajemné povahy. Bezpečnostní IP kamery bezpečně pohlídají Váš dům, byt nebo firmu a pro milovníky nádherných přírodních scenérií nebo života v divočině jsou skutečně krásným dárkem fotopasti .

Pro sportovní nadšence máme připraveny dárky jako sportovní kamery , ať už jako FULL HD čelovka , se kterou si mohou užít adrenalinovou jízdu s handsfree kamerou nebo voděodolné kamery či mikrokamery . Zároveň k upevnění zdraví sportovci vždy uvítají sportovní magnetické hřející návleky nebo vyhřívané rukavice.

Další sekce už jen ve zkratce, necháme Vás, ať si sami vyberete z řady nejnovějších vychytávek a gadgetů jako color spinner s bluetooth reproduktorem , sluchátka, powerbanky, USB klíče či externí baterie, 3D trička, LED doplňky jako music trička, tkaničky do bot, neonové masky či gelové nehty. A doporučujeme i naše speciální sekce, kde můžete najít produkty pro zdraví a krásumultifunkční ultrazvukový čistič obličeje či masážní přístroj , módní oblečení street elegance fashion Gladiátor, stylové oblečení Boxeur des rues nebo vyhřívané věci na tělo jako Hippsy pás na dřík. A v neposlední řadě bychom Vám rádi představili i exkluzivní dárky pro vínkáře a miniledničky na každý výlet či párty.

A už předem Vám přejeme krásné Vánoce a pro nás bude velkým potěšením, když si na nás vzpomenete při rozbalování dárků z našeho eshopu Cool-mania.eu :)

#TOP 1 dárek Vyhřívané ponožky na zimu - pro tátu, mámu, babičku, dědečka pro všechny

tip dárek vánoce ponozky pro mámu, babičku, tátu, táta tipy dárky vánoce ponozky pro tátu, chlapa, manželku, manžela
Tento dárek rozhodně musíš mít! Snad ten nejtypičtější dárek na vánoce pro všechny - děti, mámu, tátu, prarodiče jsou ponožky . A tyto jsou ještě vylepšené, protože jsou vyhřívané! Mějte stále teplo na nohou bez ohledu na to, kolik je stupňů. Tipy na dárky na vánoce pro vás, které vám dají tu správnou inspiraci. Hřejivé termo elektrické ponožky - je opravdu originální tip na dárek pro všechny . Každá ponožka má vlastní baterii – Kapacita baterie je 2200mAh. Ponožky se zahřejí až na teplotu do +50°C. Ponožky mají univerzální velikost a lze je prát. Vyrobeny jsou z 83% bavlna, 10% poyester a 7% Lycra Spandex. Je to vhodný dárek, kterým potěšíte jistě každého. Užijte si příjemné teplo nohou i při třeskoucí zimě!

#TOP 2 dárek LANGIE - Kapesní hlasový překladač 53 jazyků -   dárky na vánoce pro celou rodinu

vánoční dárek

Rádi cestujete a poznáváte nová místa, nebo cestujete za prací do zahraničí? Potřebujete přeložit nějakou řeč? Určitě si vzpomenete na nepříjemné situace, které vznikly kvůli jazykové bariéře. Tomu je už navždy konec! Tento elektronický hlasový překladač LANGIE dokáže přeložit až neuvěřitelných 53 jazyků včetně slovenštiny či češtiny. Stačí ho vzít s sebou do kapsy a poté vyslovit co potřebujete přeložit a hotovo.   Je to opravdu velmi jednoduché a jeho obsluhu zvládne úplně každý bez rozdílu věku či technických zdatností . Ideální vánoční dárek pro celou rodinu!

#TOP 3 dárek Dřevěné mapy na zeď - vánoční dárek pro muže či ženu tedy každého, kdo má rád originalitu

Dárek pro muže dárky pro muže

Jedním z opravdu originálních nejen vánočních dárků je právě nástěnná dřevěná mapa, která potěší svým jedinečným a kvalitním zpracováním. Každý jeden kus je ručně opracován, kde se opravdu dbá na každý detail. Na výběr máte různé rozměry od 100 x 60 cm po 300 x 175 cm a různé barvy dřeva. Celá cestovatelská mapa na zeď se skládá z několika dřevěných částí , které se dají na milimetr přesně spojit a v balení naleznete vše co potřebujete k instalaci. Je to jako jednoduché puzzle.   Tento designový interiérový kousek je skvělým dárkem pro člověka, co miluje cestování a poznávání nádherných míst na naší Zemi. Rovněž potěší školáky nebo lidi, co si potrpí na originální a luxusní doplňky do domácnosti, firmy či podniku.

#TOP 4 dárek Luxusní kancelářské sety - vánoční dárky pro muže a ženy luxusní kožené či dřevěné doplňky do kanceláře

vánoční dárky pro muže ženy luxusní

Všechny vánoční dárky z této kategorie jsou vyráběny z kvalitního dřeva a prvotřídní 100% syntetické kůže, vše ručně a poctivě šité a zpracované HAND MADE výrobou . Jedinečný design hnědé kůže s hnědým dřevem působí maximálně noblesně - Luxusní dárek na vánoce , doplněk do kanceláře či pracovny. Tyto sety a doplňky působí luxusně a vkusně díky použití prvotřídních materiálů při výrobě a jsou tedy vhodným dárkem pod stromeček. Každý den dostáváme a vytváříme spoustu papírů, jako výsledek naší práce. Ale kam je dát? Potřebujeme místo, kde bychom je mohli umístit, abychom je mohli později roztřídit. Náš zásobník na dokumenty Vám jistě pomůže! A kancelářský set či doplňky do kanceláře jsou nejen rozhodně pomohou udržet organizovaný pořádek na stole a přitom vypadají efektně a vkusně!

#TOP 5 dárek Whiskey set - luxusní karafa na whisky - tipy na dárky vánoční muži ženy - elegantní a luxusní dárky

tipy na dárky vánoční muži ženy

Luxusní dárky jako skleněné whiskey sety nebo sklenice - tip na dárek na vánoce ať už jste muž, nebo žena. Doplňky které udělají ze servírování whisky, nebo burbonu zážitek! Stylové a elegantní sety a vinné či whiskey elementy v krásném provedení – jedinečný doplněk do každé domácnosti, pracovny, domácího baru či na chatu jako vkusný a exkluzivní vánoční dar pro náročné. Dokonalý dárek na vánoce pro vínkáře - aerátory a dekantéry či luxusní elektrické otvíráky na víno budou neodmyslitelnou součástí pro zvýraznění správné chutě a vůně vína je jeho servírování a nalévání do číše. Věnujte vánoční dárek pro muže či ženu nebo jako tip na dárek na vánoce pro otce, šéfa, kolegu nebo přítele v podobě krásného drink setu nebo sklenice či doplňky k servírování alkoholu či vína.

#TOP 6 dárek Digitální fotorámeček s WiFi - dárek pro celou rodinu sdílení fotografií přímo z Vašeho mobilního telefonu do dotykového fotorámečku

dárek pro rodinu vánoční dárky pro všechny

Toto je skvělý dárek na vánoce pro celou rodinu ! Digitální fotorámeček s WiFi, kde sdílíte online vaše fotografie přímo z vašeho telefonu. Představte si tu skvělou možnost podělit se o nádherné záběry s Vašimi přáteli z kteréhokoli koutu na světě. Věnujte tenhle praktivký dárek pod stromeček prarodičům , kteří si položí fotorámeček s dotykovou obrazovkou na poličku a pošlete jim tam fotky z každé dovolené, výletu nebo momentka při nadějné události nového přírůstku do rodiny. Tento fotorámeček je vynikající tip na dárky pod stromeček pro mámu, tátu a vlastně pro celou rodinu. Fotorámeček s velikostí displeje 7" a 10" má integrovanou 8 GB paměť, kde si můžete nahrát stovky fotek a vybírat z nich ty ideální pro různé příležitosti, případně nastavit prezentaci fotografií.

#TOP 7 dárek Zlatá růže 24K - vánoční dárek pro ženu (ženy) i na narozeniny, který nikdy nezklame

vánoční dárek pro ženu ženy vánoce narozeniny

Nejhezčí dárek na vánoce pro ženu, mámu, přítelkyni. Zlata růže 24 karatová je ten dokonalý dárek pod stromeček nebo jen tak z lásky. Od nepaměti je květ nejhezčí dar pro ženu. Květ vyjadřuje symbol lásky, úcty, nádhery a velké hodnoty. Tato zlatá růže, ponořená do 24 karátového zlata , zvýrazní vaši lásku a potěší milovanou polovičku nebo ženu vašeho života, krásný vánoční dárek , který vždy potěší. I když živé růže zvadnou a seschnou, tato skutečná růže máčená ve 24k zlatě vydrží navždy. Krásný romantický dárek, který ohromí každého, jedinečná a věčná růže, co nikdy nezvadne a nepotřebuje vodu.

#TOP 8 dárek - TIKI MUGS sada 4ks - tip na dárek muži či ženy - exotické koktejlové keramické sklenice

tip na dárek vánocní ženy muži

Exotický vánoční dárek - koktejlové skleničky barevné TIKI MUGS, perfektní sklenice pro všechny drinky, shake či koktejl od havajského punče až po limetku. Vhodné jako dárky na vánoce pro přátele, rodinu či do kanceláře, stylový doplněk do interiéru i exteriéru (zimní zahrada či terasa). Tento dárek není jen na vánoce , ale dá se využít během celého roku. Udělejte si tropickou atmosféru u vás doma, oživte své večírky a párty pomocí této sady čtyř keramických hrníčků TIKI. Skleničky na míchané drinky krásně vyniknou i na poličce, jako stylový doplněk vašeho interiéru, nebo i jako dárek pro šéfa, manžela či manželku.


#TOP 9 dárek HIPPSY - věc beder - dárky na vánoce pro ženy
dárek pro ženu vánoce pod stromečekženský dárek na vánoce pod stromečekvánoční dárek pro ženy na vánoce pod stromeček

Neustále uslyšíte, jak si vaše partnerka stěžuje, že jí je chladno na kříže? A přitom stejně neposlouchá vaše domlouvání, že si má dát alespoň mikinu kolem pasu, že? Vyřešte to tímto dárkem na vánoce! Tento módní doplněk a zároveň užitečný vánoční dárek pro ženy - vyhřívací pás Hippsy , uvítá jistě každá žena. Takže tímto dárkem nic nezkazíte, právě naopak, vaše milovaná polovička se potěší, jak dbáte o její zdraví a ocení i to, že tento dárek je dokonce ve stylové barvě. Hippsy - Věc dříku je nový ohřívač křížů, který během chladnějších dnů ochrání dřík a kříže.

 

#TOP 10 dárek LED svítící boty - vánoční dárky pro děti

dárky na vánoce pro děti
Huráááá... konečně volno, vždyť jsou vánoce! Tak věnujte tento coolový vánoční dárek pro děti, ženy i muže – a to tyto stylové LED svítící botasky s multibarevnou LED podrážkou, se kterými každý zazáří na párty, diskotéce nebo festivalu. Tato módní vychytávka je vynikajícím dárkem, protože jdou vánoce a vánoční svátky jsou plné zábavy a tance. A hlavně mladá generace ocení, že ovládání různých barev je pomocí bluetoothu přes mobil a dokonce barevné LED diody reagují na rytmus hudby. LED svítící tenisky - coolový dárek nejen pro mladé.
 

#TOP 11 dárek Vyhřívané věci na tělo - pro tátu, mámu, babičku, dědečka pro všechny

vánoční dárky pro muže dárek na vánoce pro chlapa muzea manzela přítele - rukavice
Zima, zima, zima... brrrr ale je venku zima. Ale nemusí být, stačí pokud věnujete svým nejbližším, či přátelům vyhřívané věci na tělo . Třeba takové vyhřívané vložky do bot, to je nádhera... To je pocit, když člověk kráčí po ulici, venku štípe mráz a přitom nohy v teple. K nezaplacení... Nebo vyhřívané rukavice, ponožky, návleky nebo ohřívač křížů - tak to je vynikající vánoční dárek pro rodiče , ale i pro muže, ženy a děti. Stačí zakoupit, položit dárek pod stromeček, vybalit a nasadit... a už si jen užívat teplo i když venku je třeskut mráz.

#TOP 12 dárek Antigravitační levitující glóbus či noční lampa - ideální doplněk Vašeho interiéru

originální dárek na vánoce dárky pod stromeček
 
Pokud hledáte opravdu velmi působivý vánoční dárek pro muže či ženu nebo i jako dárek pro rodiče , věnujte pod stromeček tento fantastický antigravitační levitující glóbus či vznášející se noční lampu . Jsou to opravdu velmi jedinečný a originální dárky pod vánoční stromeček či jiný svátek! Pokud jste zvyklí na klasický glóbus na stojanu či obyčejnou noční lampu, kterou má skoro každý doma nevadí. Ale tento dárek se vznáší ve vzduchu a dokonce se i točí! Je to dokonalý doplněk do kanceláře, domu, bytu nebo na chatu, například v místnosti s krbem a knihovnou vynikne naprosto efektně!  
 

#TOP 13 dárek USB klíče - šperky - dárek pro ženu mámu, babičku, sestru, přítelkyni)

vánoční dárky pro ženy

Vánoce, štědrovečerní večeře, krásná atmosféra, sněhové vločky za oknem a vaše milovaná polovička rozbaluje dárek od Vás. Čekáte, trpíte... bude spokojená, jestli? Ale samozřejmě to vám garantujeme! Dárek na vánoce pro ženy ve formě šperku, takovému nádhernému vánočnímu dárku přece neodolá žádná žena! Potěšte ženské oko krásným exluzivním šperkem ve tvaru srdce a dokonce i se zabudovaným velkokapacitním USB klíčem. Exkluzivní a stylové USB klíče či flash disky ve tvaru šperků, drahokamu, postavičky, auta či rtěnky – luxusní vánoční dárek pro každou ženu.


#TOP 14 dárek Kamery do auta - vánoční dárky pro muže a celou rodinu

dárek pro muže na vánoce
 
Pokud hledáte ten správný dárek pro chlapa , tak mezi vánoční dárky pro muže určitě patří i kvalitní kamera do auta s GPS, 4K rozlišením, duálním objektivem je snem snad každého muže s vlastním automobilem. Zaznamenává pohyb auta a udržuje jej pod dohledem 24 hodin denně . Zaručená bezpečnost, která napomáhá při dokazování pojistných událostí a slouží i jako černá skříňka pro záznam GPS souřadnic. Na výběr máme několik skvělých modelů , ale pokud jste se v předchozích větách ztratili v odborných pojmech, zavolejte nám a my vám s výběrem rádi pomůžeme :) Kamera je vhodná jako dárek pro otce na Vánoce pro muže, tatínka, přítele , nebo osobní dárek pro muza - autíčkáře. Ale vlastně je to i dárek pro celou rodinu , neboť nikdy nevíte co se může stát a vždy je dobré mít důkaz o tom kdo pochybil, nebo co se vlastně na cestě stalo.


#TOP 15 dárek Přezky na opasek - vánoční dárky pro děti

dárky na vánoce pro děti
Nosí Vaši přátelé, rodina i partner opasek? Jistě ano. Takže opasek v tom případě jako dárek tedy ne. Ale co takhle osvěžit opasek takovou stylovou a coolovou přezkou , a to nejen pro mladé. Kvalitní kovové přezky na opasek . Různé vzory a motivy na výběr jako music, cartoon, army, crazy, funny, značky a jiné tipy kovových přezek na opasek naleznete v našem e-shopu, stačí se jen ponořit do světa komiksu, pěveckých skupin, animovaných seriálů jako Southpark či jiných zajímavých motivů, které jistě potěší jako dárek pod stromečkem.
 

#TOP 16 dárek LED party trička - dárek po stromeček pro děti, teenagery

tip vánoční dárek
Vánoční čas, vánoční zábava, vánoční párty a diskotéka... Toto období je jako stvořené pro ty, kteří chtějí být středem pozornosti a zazářit, a vynikajícím dárkem pod stromeček je LED párty tričko. Tato žhavá novinka na našem trhu - blikající LED TRIČKO se zvukovým senzorem , bliká podle toho jak hraje hudba nejlépe na diskotéce, v klubu, na party či festivalu. LED triko blikající v rytmu hudby - super dárek na vánoce.


#TOP 17 dárek Magnetické stříbrné kuličky - pro volné chvíle a odbourání stresu

vánoční dárek - dárek na vánoce pro děti chlapce holka
 
Tak tyto Buckey Ball kuličky si jednoduše zamilujete. Je to ideální vánoční dárek pro Vaše blízké. Stříbrné magnetické kuličky obsahují 216 kuliček, které rozvíjejí motoriku a kreativitu. Věřte nám, jakmile si vaše děti, rodiče, zda partner nebo partnerka rozbalí tento fascinující vánoční dárek pod stromečkem , nebudou se umět od toho odtrhnout. A kromě toho, že kuličky podporují rozvoj myšlení a fantazie, stejně fungují jako účinný odbourávač stresu po každodenním shonu v práci nebo na restart mozkových buněk po škole :)
 

#TOP 18 dárek Sleephones - sluchátka na spaní - pro váš klidný spánek

dárek pro mámu na vánoce

Chcete věnovat příjemný a zároveň užitný vánoční dárek pro rodiče, muže, ženu či vaše děti? Tak potom tyto sleephones – sluchátka na spaní jsou tou správnou volbou! Není nic příjemnějšího než klidný spánek, a je ještě lepší usínáte-li při jemných melodiích ve sluchátkách , které si sami předvolíte, aby vám vaše oblíbená hudba hrála do ouška. Samozřejmě je nemusíte používat jen k usínání, stejně dobře je můžete poslouchat i při učení či relaxování. Stačí si tuto fleecovou čelenku nasadit, připojit MP3 přehrávač, walkman či iPod , pohodlně se usadit či lehnout a relaxovat :)

#TOP 19 dárek Antistresový míček CAOMARU - abyste byli v pohodě:)

dárek na vánoce pro všechny

Vánoce jsou svátky klidu a lásky... Tehdy jsme klidní, šťastní a užíváme si hojnosti a pohody. Co však potom, když svátky projdou a my se dostaneme znovu do každodenního virvaru a shonu a samozřejmě všudypřítomného stresu? V dnešní době se ani nedivíme, že stres se už stává brzy naším stínem. A tehdy je dobré mít u sebe uklidňující prostředek na odbourání napětí , hlavně tehdy, když už máme chuť křičet a něco rozbít :) Věnujte tedy na vánoce pod stromeček tento úžasný uklidňující relaxační hračku - antistresový míček CAOMARU . Neutrální vánoční dárek pro všechny , ať už pro rodiče, děti, muže i ženu.

#TOP 20 dárek Svalový stimulátor EMS - aby vaše postava zůstala fit i přes svátky

dárky pod vánoční stromeček
 
Znáte to ale? Svátky klidu, lásky, dárků, pohody a patří k tomu přejídání. To jsou vánoce :) A mnozí z nás po svátcích věru mají problém zapnout zip, nebo se vcpat do oblíbeného outfitu. Ale s tímto vánočním dárkem máte šanci, že se vaše postava až tak nezmění ani po těch dobrotách a lenošení. Svalový stimulátor jako dárek pod stromeček potěší nejen aktivní fitness milovníky, ale i všechny ty, kteří v této uspěchané době nic nestíhají. A právě oni takový dárek na vánoce jistě přivítají. Univerzální dárek pro muže i ženu se vám sejde i po vánocích, můžete jej používat i v práci po novém roce.

#TOP 21 dárek Rolovací piano - pro chvíle pohody i umělecký zážitek

dárky vánoce - klavír

Tichá noc, svatá noc... i taková skladba může zaznít během vánočních svátků u vás doma. Stačí rozbalit rolovací piano jako vánoční dárek , a můžete zahrát melodii jakou jen chcete. A že nejste dokonalý virtuos a nevíte tak uchvacující hrát na klavíru? To nevadí. Tento dárek „přivře oči“ a určitě přehraje i amatérsky zvládnutou skladbu, vždyť jde o pohodu a zábavu přece. Bluetooth rolovací piano určitě patří mezi vánoční dárky ať už pro rodiče, prarodiče, děti, nebo jako vánoční dárek pro celou rodinu. A pokud ovládáte hru na klavíru a pianu velmi dobře, tak vaše hudební kreace ocení nejen vaše rodina, ale i sousedé :)

#TOP 22 dárek Karaoke bluetooth mikrofon - udělejte si pěveckou show i doma :)

tipy na dárky pro děti na vánoce pod stromeček

Vánoce a silvestr jsou asi   nejkrásnější svátky v roce. A jelikož žijeme právě v chaotické době, a netušíme jestli se dostaneme o svátcích na zábavu, tanec či oslavu, udělejme si tedy diskotéku přímo doma s tímto dárkem pro celou rodinu . Karaoke bluetooth mikrofon je dokonalý dárek na vánoce , který rozesměje každého, nebo i rozpláče - pokud je pěvecký výkon strhující až máte husí kůži, nebo naopak tak strašný, že se vám chce plakat :) Ozkoušejte si zazpívat známé písně a čekejte na odezvu diváků. A že se vaše rodina válí smíchy na zemi? No a co? Vždyť jsou svátky a zábavu potřebuje věru každý. A tento skvělý vánoční dárek pro děti, muže a ženy či do práce jako dárek pro celý kolektiv, přinese zaručeně kopec zábavy a vytvoří tu pravou párty :)

#TOP 23 dárek Šátky na obličej - dokonalý imageový dárek pro všechny

vánoční dárky
 
A co takhle vánoční dárek pod stromeček pro fanouška filmů či milovníka zvířat? Máte ve vašem okolí někoho kdo miluje sport, turistiku, ale zároveň je zodpovědný a trendy? Shánět dárek pro takovou osobu, může být často výzva – jelikož většinu potřebné výbavy si pořídí sami. S šátkem na obličej však nemůžete udělat krok vedle. V naší nabídce naleznete nejrůznější vzory a provedení v motivech vašich oblíbených hrdinů či postav. Šátek lze nosit mnoha způsoby, jako pokrývku hlavy, potítko či masku na obličej. Námi prodávané šátky se vzorem jsou vyrobeny ze 100% polyesteru díky čemuž jsou schopny zachytit nečistoty a škodliviny efektivněji než jiné materiály využívané při výrobě šátků na obličej.)

Toto vše a ještě mnohem více naleznete v e-shopu: www.cool-mania.cz