Čepice na zimu pletená s LED světlem

Kód zboží: 11-281
783 Kč 675 Kč Cena bez DPH: 562 Kč
před-objednávka Dodání produktu přibližně 1-3 týdnů.
Expresní odeslání v rámci US
Cards
Bank
Cards
+

Čepice na zimu pletená s LED světlem a USB dobíjením poskytne dostatek světla pro nalezení vaší cesty iv naprosté tmě.

Ochrana kupujícího

  • Bezplatná výměna zboží do 30 dnů
  • Záruka na zboží do 24 měsíců
  • Garance vrácení peněz spotřebitelům do 14 dnů

Popis produktu

Čepice na zimu pletená s LED světlem a USB dobíjením poskytne dostatek světla pro nalezení vaší cesty iv naprosté tmě. Tato unisex čepice je vyrobena z akrylu a polyesteru čímž působí na dotek velmi příjemným dojmem a zároveň Vás zahřeje nejen v horách, ale i ve městě díky tradičnímu neformálnímu designu. Přehyb dvojité pleteniny ve spodní části čepice zajistí větší pocit tepla na čele a uších i během nejchladnějších zimních dní. Na přední straně se nachází kožená nášivka, kde se nasunutím upevňuje LED světlo sestávající z 5 jasných led diod. Toto praktické řešení umístění LED diod v přední části čepice směřuje světlo tam, kam se dívají Vaše oči.

čepice s LED světlem

LED světlo je odnímatelné a lze jej použít i samostatně nebo upevnit na jiný oděv díky Klipsový provedení. Světlo se ovládá pomocí jednoho tlačítka umístěného v přední části. Na výběr máte 3 režimy svítivosti bílého světla a SOS režim s červenou diodou. Led světlo obsahuje i ntegrovanú baterii, kterou lze jednoduše dobít pomocí USB portu ve Vašem PC nebo USB nabíječkou. Životnost baterie ja závislá od využití LED světla. Při nejvyšší svítivosti vydrží cca 2hod. při nejnižší svítivosti poskytuje až 5 hodinovou životnost.

Tento model unikátní čepice s LED světlem ocení hlavně běžci, cyklisté, turisté ale i děti na cestě do školy v časných ranních hodinách. Využití najde iv oblastech jako v myslivosti, rybolovu, táborníky a jiných outdoorových aktivitách. Může být i velmi užitečnou pomůckou do auta při mimořádných situacích, jako v případě defektu nebo zapadnutí během zimních období, kdy potřebujete obě ruce volné. Díky této čepici budete mít dostatek světla a jeho směrování přesně tam, kde ho budete vyžadovat i bez pomoci jiné osoby.

vlastnosti:

plus LED světlo s 5 diodami
plus 3 režimy svítivosti + SOS režim
plus Dobíjitelná baterie přes USB
plus Praktické umístění světla
plus Teplá, hřejivá čepice

specifikace:

Materiál: Akryl, polyester + kožená nášivka
Rozměry: 21,5 cm (š) x 20,5 cm (v) x 0,2 cm (h)
Hmotnost: 70g
Nabíjení: 5V DC USB konektor

Obsah Balení:

1x Pletená čepice
1x LED světlo

Diskuse k produktu (0)

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se v diskuzi

Zatím žádné otázky
Na tento email Vám odepíšeme odpověď na Vaši otázku.

Hodnocení produktu (0)

Zatím žádné ohodnocení