Vyhodnocení soutěže o LED svítící tenisky

Bylo těžké vybrat vítěze z více než 300 komentářů, kteří odpověděli na otázku " Proč by se hodily LED svítící TENISKY právě Vám?" , Ale nakonec se nám to podařilo a vybrali jsme :)

3 Výherci LED bot Gluwy a jejich odpověď na soutěžní otázku:

Eliška Šindlerová "Tyhle tenisky by jsem potřebovala protože když bych Lita na nebi s Unicornama nejen že bych je využívala na blinkry ale kdyby mě neviděli začla bych blikat a hned by jsem byla Vidět

Zdenka Zdenulka Es "Tenisky sem, tenisky tam, ve snu je již na nohou mám. Svítí mi cestou i necestou, stanu se díky nim nevěstou? :)"

Ema Hudecová "Neboť strašně jejich chci. Hodili by se mi k mému svítícímu penny + náramku. Vždycky jsem je chtěla a jednou když jsem šla tak jsem zakopla takže tyto boty by mi strašně pomohli.: D. Podle mě jsou super. Zkusím štěstí. vždy se zapojuji a nikdy nevyhraju tak alespoň toto. jsou to best tenisky které chci! :). Zkusím štěstí možná že vyhraju i když při mém štěstí nevím nevím: D. Hodili by se mi i do školy protože bych je tam měla asi jediná : D Tím pádem bych hned věděla které jsou moje a hlavně mám ráda barvy a světýlka! Svítící věci mě přitahují: DD. Nikdy jsem takové tenisky neměla ale strašně jejich chci jsou bombové ♥ Snad se poštěstí :). Jelikož se již blíží zima a vidět nás v noci třeba tak by to bylo super. Strašně ráda jdu do takových veselejších barev. Přijdou mi že jsou cool a neobyčejné protože ne všechny tenisky svítí. Nosila bych je stále. Nikde jsem je nenašla, Ani u nás ani v jiných městech. Konečně přišla příležitost zasoutěžit si. Jak jsem již říkala zkouším štěstí. Možná že alespoň jednou vyhraju. "

Výhercům srdečně gratulujeme a přejeme hodně zážitků s GLUWY botami.

soutez LED Svítící tenisky Gluwy