Špionážní kamery - technický poradce při výběru

Špionážní kamery - technický poradce při výběru konkrétních produktů špionážní techniky, které Vám poslouží na ochranu Vašeho soukromí.

Špionážní technika a její využití

Špionážní technika poskytuje rozsáhlou škálu využití, ať už na zábavu, nebo "špionské účely". Špionážní hodinky, špionážní pero nebo skryté kamery vám mohou skvěle pomoci při natáčení různých důkazních materiálů. Natáčení důležitých schůzek a množství dalších okamžiků Vám zaručí, že Vás už nikdy nikdo nepřekvapí.


Špionážní hodinky

Nabízíme širokou škálu špionážních hodinek. Rozlišení našich špionážních hodinek začíná na 640x480px av současné době končí u úctyhodných 5Mpix. Do naší nabídky zařazujeme jen solidní, prověřené a použitelné produkty. U řady jiných prodejců můžete najít hodinky, které stojí například ani ne 50 eur, což na první pohled vypadá velmi lákavě. Později ale zjistíte, že tyto hodinky jsou zcela nepoužitelné a to z důvodu, že mívají jednak zcela minimální rozlišení, a zadruhé takové hodinky ani moc dlouho nevydrží. U nás máte záruku, že kupujete kvalitní špionážní hodinky. Nejnovější hodinky s kamerou mají dokonce automatickou detekci pohybu! V současné době v naší nabídce naleznete i hodinky s kamerou s HD rozlišením 1980x1080px.

hodinky s kamerou

Bezdrátové kamery

Bezdrátové kamery mají velmi široké využití a rozhodně patří mezi velmi zajímavou špionážní techniku. Bezdrátové kamery, mohou posloužit novinářům, detektivem i studentům. Náš obchod nabízí malé maskované bezdrátové kamery jako i větší stolní kamery, či průmyslové kamery. Pokud vás zajímá špionážní technika a sháníte bezdrátové kamery, tak si u nás určitě vyberete.
ai ball

Hardware keylogger

Hardware keylogger je zařízení, které slouží k získávání citlivých údajů, jako jsou přístupová hesla, loginy i zaznamenávání veškeré komunikace na počítači. V nabídce máme USB keylogger, k použití na novějších klávesnicích. Na starších klávesnicích využijete PS2 keylogger. Hardware keylogger stačí pouze napojit na kabel mezi klávesnicí a počítačem a okamžitě zaznamenává všechny stisky kláves. Výhodou keyloggerů je, že je nedokáže odhalit žádný antivirový program, na rozdíl od softwarových keyloggerů.
keylgger

Skryté kamery

Velmi rozšířenou a speciální technologií jsou skryté kamery. Mohou být ukryty v peru, v hodinkách, kravatě, knoflíku, či jiných věcech. Špionážní kamery mohou nahrávat záznam na paměťové karty, či na interní paměť. V naší nabídce speciální techniky najdete také skryté bezdrátové kamery, které mohou ocenit najme studenti.

pinhole kamera

Mikrosluchátko pro skrytou komunikaci

Mikrosluchátko pro skrytou komunikaci je sen každého studenta. Mikrosluchátko je bezdrátové a používá speciální bluetooth indukční náhrdelník. Mikrosluchátko je opravdu miniaturní a bez problémů ho schováte přímo do nitra ucha. Tato Špionážní technika je zcela neviditelná a nezjistitelná. Díky tomu, že je mikrosluchátko perfektně utěsněné v uchu je zvuk, který z něj vychází slyšet pouze ve vašem uchu a nikde jinde!
spy sluchatko