Halloween masky na karneval: TOP #13 nejlepší kostýmy 2023

Halloween masky na karneval: TOP #13 nejlepší kostýmy 2023 nejen pro děti ale hlavně dospělé najdeš přímo v našem e-shopu.

31. říjen to je čas pro všechna strašidla a příšerky, masky a kostýmy, protože tehdy je Halloween. Takže si oblékněme nějaký scary karnevalový kostým či masku a proč si nezakřičet huúúúú... a pojďme se trošku bát :)

V historii se traduje, že první listopadový den se zjevují duše mrtvých, a ty se snaží ovládnout všechno živé a dostat se do těla člověka. A tak si lidé na ochranu proti těmto duchům přivolali pomoc – světlo den předtím na Halloween . Nejprve v podobě svíček, luceren či ohnivých uhlíků až po svíčku ve vyřezaných dýni v podobě obličeje, přičemž tato tradice setrvala až dodnes.

halloween masky a kostymy

Donedávna tento svátek u nás nebyl až tak rozšířen, všeobecně je známo, že Halloween se nejvíce traduje v USA, kde se tento svátek slaví od 19. století. Lidé, hlavně děti a mládež si během Halloweenu oblékají různé karnevalové kostýmy a strašidelné masky , a pomalované tváře jsou také znakem toho, že mají za účel odpudit zlé duchy a špatné mocnosti. Dnes je tento svátek především časem zábavy a adrenalinovým dobrodružstvím a láká hlavně děti, které si vyrobí či obléknou karnevalové masky pro děti a chodí ode dveří ke dveřím vystrašit obyvatele domů a bytů a ti je obdarují jejich sladkostmi nebo ovocem, a to na hlavně západě, v Austrálii av jiných zemích.

karnevalové kostymy a halloween masky

U nás není až tak zažitý halloween jako v Americe, avšak čím dál tím víc se začínají iu nás konat různé halloweenské večírky, strašidelná párty, karneval v maskách či Halloween disko , kde se dá zažít tajemné kouzlo jako nikým nepoznaná maska na Halloween párty , a to přináší kopec zábavy a dobrodružství. Někteří si Halloween už zaužívali jako další podobný svátek Velikonoce či Vánoce, a tak ozdobí a vykrášlí si své domovy dýněmi či dekoracemi ve strašidelném stylu Halloweenu a udělají si pěkný večer před televizí, kdy si prohlédnou duchařský či hororový film.

Ale ti, co se opravdu rádi bojí a nenechávají svátek Halloween jen tak, se celý rok neumí dočkat kdy si obléknou karnevalový kostým či strašidelnou masku . A jaké kouzlo má strašidelná halloweenská noc , vždyť už i děti ve škole se těší na to, kdy si už budou moci obléknout masky na karneval pro děti jako například ježibaba, čert, kostlivec, smrtka, čaroděj, příšera či monstrum, spiderman, superman, Harry Potter, princezna, bojovník, nějaké zvířátko nebo jiné karnevalové kostýmy pro děti .

Halloween není o tom jak vyděsit děti či dospělé, je především o zábavě, adrenalinu a dobrodružství vyvolat svou maskou či kostýmem trošku strach a pocit příjemně se bát :)

Dospělí a mladí se věru také neumí dočkat Halloween párty či diskotéky, když s nadšením a vzrušením vybírají masky na karneval jako například krvežíznivé zvěře, vlkodlak či nesmrtelný upír, nebo halloween masky jako děsivý a morbidní zombie či mrtvola, mumia . A samozřejmě všechny kostýmy pro děti nemusí být děsivé, ošklivé a strašně strašidelné. Stačí si vybrat neděsivou masku na halloween jako například kostým Spiderman, Ironman, mumie, Ironman nebo terminátor, kyklop, klaun nebo jen si obléct strašidelné doplňky jako kravatu či rukavice.


A kde můžete tyto kostýmy na Halloween, strašidelnou masku nebo kostým na karneval najít? Náš e-shop Cool-mania má připraveno na tento Halloweenský svátek pestrý výběr masek a kostýmů, stačí se jen ponořit do naší nabídky a příjemně se postrašit nebo zabavit při výběru té vhodné masky. A ať se líbí, připravili jsme pro vás pár našich tipů na karnevalové masky a Halloween kostýmy , a budeme velmi rádi když se naše halloweenské kostýmy a masky postarají o perfektní zábavu a příjemně strašidelnou noc :)

#13 Zvukově senzitivní LED   maska Underworld

halloween maska underworld

Kdo viděl film Underworld , tak se ani nediví, proč má tato maska na Halloween tolik zubů! Naštěstí, tato maska je neškodná, určitě nekouše, ba dokonce je okouzlující v jistém slova smyslu, protože je to zvukově senzitivní DJ obličejová maska , která bliká podle hudby. Je tedy naprosto super vhodná na Halloween párty, zda disco nebo karneval v maskách . A je velmi efektní hlavně když začne blikat v naprosté tmě a pak už předem litujeme toho co se akorát bude nacházet vedle :)

#12 LED svítící maska anonymous

led halloween maska anonym

Chcete se jít zabavit na Halloween večírek či karneval v maskách , ale nechcete být nikým poznán? Tak si nasaďte masku anonyma a zažijte ten vzrušující pocit být alespoň na chvíli někým jiným. LED maska anonym na Halloween - univerzální maska pro každého.

#11 LED svítící kravata a LED motýlek

led kravata halloween masky led neonový motýlek maska na halloween

Pokud jste poněkud konzervativní typ a nehrnete se do odvážných masek či kostýmů, a chystáte se na Halloween párty či disco, dejte si tedy tuto LED kravatu nebo LED motýlek a splníte tak podmínku vstupu v masce. Nebo s touto svítící LED kravata i tento LED motýlek je vhodnou formou jak přijít na večírek v duchu Halloween či karneval v maskách , a přijít tedy v masce či jednoduše zapadnout mezi ostatní v karnevalových kostýmech či maskách.

#10 LED blikající rukavice - Kostra

led svítící rukavice kostra

Tyto LED svítící rukavice kostra jsou perfektní právě na Halloween párty , disco či karneval v maskách. Samozřejmě jsou vhodné i jako originální dárek . Pokud chceš být cool a zaujmout, nebo jsi rád středem pozornosti, tyto LED rukavice určitě přitáhnou spoustu pohledů a nejefektivnější jsou ve tmě, přesně v takové atmosféře jako na Halloween :).

#9 SPIDERMAN maska na obličej

maska na tvar spiderman halloween

Chceš být super hrdinou s úžasnou silou , vytrvalostí a rychlostí a hlavně cool a správňák? Buď tedy SPIDERMAN! Tato latexová maska Spiderman je tedy naprosto ideální a originální volbou pro Halloween, karneval, maškarní ples (bál), různé večírky, narozeninovou párty.

 

#8 BATMAN - obličejová maska

halloween masky na tvar batman

A máme tu dalšího superhrdiny z komiksů iz filmu - BATMAN , který je známý svou temnou a tajemnou osobností , která bojuje proti zločinu v Gothame. Maska Batmana vám umožní proměnit se v tuto symbolickou postavu a stát se strážcem spravedlnosti na různých kostýmových akcích jako Halloween, rave párty či maškarní ples.

#7 Maska na obličej - JOKER

halloween maska na tvar - JOKER

ChaoZZZZZ a nevyzpytatelnost, to jsou hlavní rysy ikonické postavy, kterou zná snad každý i pro svůj výrazný look, a hlavně pro široký krvavý úsměv, ze kterého vám není do smíchu... O kom je řeč? S tímto chlápkem jménem JOKER si není radno zahrávat, protože nikdy nevíte co má v plánu. Vynikající Halloween maska na obličej na každou párty, karneval či kočárný bál či diskotéku.

#6 JIGSAW halloween maska

halloween scary maska na obličej vykružovačka

Tak touto maskou budete jistě výborně reprezentovat hororový svět. JIGSAW maska přinese dávku temna a strachu a dodá vaší Halloweenově postavě strašidelný a tajemný vzhled. Jigsaw, známý také jako John Kramer, je fiktivní postava ze série hororových filmů "Saw", rozhodně patří do mezi populární Halloween masky či na párty nebo maškarní ples.

 

#5 Kostým Spiderman

morf karnevalový kostým spiderman

Ale ne všechny kostýmy na karneval či masky na Halloween musí být strašidelné a děsivé. Kostým Spiderman je stejně zajímavý a vhodný i na Halloween i na karneval. Vždyť snad skoro každý kluk a dokonce i muž touží stát se komiksovým nebo i opravdovým hrdinou, který bojuje proti zlu, obraňuje nevinné a zachraňuje svět :)

#4 Halloween kostým Dinosaurus

halloween kostým dinosaurus

Tak tento kostým opravdu nelze přehlédnout :) Kostým Dinosaurus - nafukovací kostým dinosaura až do 2,2m - XXL velikost jako karnevalový kostým pro muže či ženu (dospělé) na karneval či halloween. Pokud si obléknete tento kostým na diskotéku nebo se prodejte po ulici během Halloween svátku tak si můžete být jisti, že způsobíte pořádný rozruch a skvělou zábavu i na každé párty či oslavě.

#3 Maska na hlavu KŮŇ

maska na hlavu kůň halloween
Zlobí tě ve škole, v práci, či partner doma? Tomu všemu je konec, nasaď si na hlavu masku koně a přehrabni svou dokonalou hřívu. Cítíš co? Už žádný stres, tvoje hruď se napíná, srdce buší ostošest – už tě nemusí trápit lidské přízemní problémy protože jsi kůň, a jsi konečně svobodný ! Maska na hlavu KŮŇ na Halloween párty , diskotéku či narozeninovou oslavu, všude s touto maskou vyvoláš výbuchy smíchu a zábavu.
 

#2 Halloween kostým BANÁN

Chcete-li vypadat originálně na maškarním plese, nebo se jen tak pobavit na narozeninové oslavě s přáteli, tento kostým je tou pravou volbou. Chcete-li koupit vtipný kostým, tento kostým BANÁN bude tím pravým pro vás! Kostým je vhodný pro muže i pro ženy. Karnevalový kostým ideální na Halloween, či jakoukoli jinou párty.
 

#1 Upírské zuby - Dracula

 
upiří zuby na halloween party
 

Když se blíží halloweenská párty , tyto upírské zuby budou perfektním doplňkem k upírskému oblečení. Halloweenské Upírské zuby jako Dracula jsou scary a perfetní na každou rave párty, halloween, maškarní ples nebo na oslavu. Nalepte je na své vlastní oční zuby, naneste trochu červené barvy jako falešnou krev a efekt bude dokonale přesvědčivý, a možná vám i někdo dovolí si trošku zakousnout :)