Couvací kamery - účel, použití a instalace

Couvací kamery - účel, použití a instalace, nebo proč se tato investice v běžném životě vyplatí. Hlavní výhody couvacích kamer.

Parkovat auto do nekonečné řady již odstavených vozidel, nebo v přeplněné garáži nákupního centra je častokrát problém i pro nejzkušenější řidiče. Parkování pomocí zpětných zrcátek nedokáže každý, ostatním nezbývá než si pořádně procvičit krk nekonečným otáčením hlavy. Ani jeden způsob však není zcela bezpečný, protože během couvání se nám může za auto postavit další nakupující s nákupním vozíkem av tom horším případě dítě, které kvůli výšce auta nemůžete vidět. V každém z těchto případů dokáže pomoci jednoduchá parkovací kamera, která Vám zobrazí veškeré dění za Vaším vozidlem. Ještě donedávna byly parkovací kamery vymožeností výhradně drahých aut. Ale dnes jsou už téměř nezbytností a díky zaplavení trhu množstvím modelů jsou i cenově velmi přístupné. A přece, určitě je lepší investovat do parkovací kamery, jak neustále nadávat a opravovat poškozeny nárazníky, ať už vlastní, nebo cizí.

3 hlavní výhody couvací kamery

1. Dokonalý přehled při couvání
2. Skvělé vidění i během špatných světelných podmínek
3. Odolnost a výdrž kamery

Pokud vám záleží na bezpečnosti, nechcete zbytečně způsobovat nehody a hledáte šikovný auto-moto doplněk, couvací kamera dokonale splní vaše požadavky. Couvací kamera je levnější než odřeniny na autech a dohadování se s druhým řidičem. Po výběru konkrétního typu kamery můžete tyto starosti navždy hodit za hlavu.


zaznam z kamerydesign displayjuUmístění parkovací kamery

Způsob, jak předejít nehodě

Každý řidič zná situaci ve které buď z nepozornosti, nebo kvůli špatnému výhledu z vozu, který je kvůli modernímu designu automobilů a širokým sloupkem častokrát více než nedostačující, oškrie cizí a také vlastní auto. O prohlubních a pokřivených plechách ani nemluvě. Škoda se občas vyšvihne až k cifrám, které vidíme raději na našich bankovních kontech. Parkovací kamera přenášející obraz ze zadní části vozu na přístrojovou desku ve vozidle dokáže tyto nepříjemnosti jednou provždy vyřešit. Řidič mě odrazu skvělý přehled o dění za vozem a při kvalitnějších modelů i zobrazení předpokládané dráhy (trakci) Vašeho vozidla. Dynamický vývoj těchto produktů Vám zajistí široký sortiment a téměř na míru šitou kameru. Tyto kamery jsou nesmírně odolné vůči mechanickému poškození i proti poškození živly a problém při natáčení nepředstavuje ani nízká světelnost (kamery jsou vybaveny IR nočními LED). Jejich kompaktnost a promyšlená montáž zaručí, že svou kameru na autě ani jen nepostřehnete a přitom vyřeší tolik problémů a ušetří množství času. Pokud Vám vadí tahání kabeláže v interiéru Vašeho vozu stačí se porozhlédnout po kameře s WIFI (bezdrátovým) přenosem obrazu.

Bezpečné couvání k nezaplacení

Jsou různé druhy couvacích kamer. Za spolehlivý produkt nemusíte utratit horentní sumy. Podívejte se na další produkty v našem e-shopu jako kamery do auta. Garantujeme vám kvalitu produktů, odborné poradenství a rychlé dodání zboží.

Viz také naši rozšířenou nabídku couvacích kamer do auta přímo kliknutím na produkt níže:

Zpětné zrcátko s Displejem 4,3 "+ wifi couvací kamera Parkovací set - LCD monitor 3,5 "+ wifi couvací kamera Couvací kamera bezdrátově s 15 IR LED + LCD monitor 7 " Wifi Couvací kamera s 15 IR LED + LCD monitor 7 "